Criza financiara. Afectati sau/si neasteptati?

by

Bine v-am gasit pe noul site. prima data sa ma explic: vroiam sa raman pe 360 , insa tot mai multi prieteni imi ziceau sa ma mut si eu vroiam-> asa ca am facut acest pas. In continuare voi pastra doua blog-uri paralele, insa acesta va fi cel principal:) Daca vreti sa vedeti toate posturile mele precedente accesati vechiul blog.

And now let’s get to the chase:

Cine e afectat de criza financiara si cine nu? Bloggeri scriu din ce in ce mai putin, vasile racovitan a facut o pauza, tiberiu farcas nu bine a intrat in lumea blogului si a scapat de ea dupa 2 saptamani, madalina mocanu nu a mai scris de pe 1 octombrie, mihaela hiticas nu a mai scris de pe 29 septembrie (probabil din cauza mutarii de la ncn) si astfel putem continua…

oare bloggeri nu mai au viata, nu mai au timp pentru ca sunt preocupati prea mult de cotidian si de bani de care ai nevoie ca sa il sustii sau pur si simplu nu mai este un fenomen in dezvoltare?

oare principalele proiecte din cluj nu vor fi afectate de criza financiara?

Bamboo, uriasul club anuntat a avut o deschidere amanata cu o saptamana din cauza crizei.

Riverfront, un proiect ambitios trece spre consiliul local cu o rapiditate mai mult decat opusa crizei financiare.

Iulius Mall anunta 100.000 de vizitatori intr-o singura zi. Ziua de Cluj anunta la ora 3 dimineata dupa sarbatoare ca Iulius va avea 150.000 de vizitatori, desi sarbatoarea era terminata la ora aia. Oare o jumatate/treime din Cluj pot fi intr un singur loc?

NCN se relanseaza in prima criza, incercand sa schimbe putin cate putin televiziunea din Cluj aducand doi oameni valorosi ai showbizului din Romania prin Trofin si Uscat. La postul clujean de televiziune ruleaza si o emisiune de divertisment sambata si duminica seara, singura din afara Bucurestiului. Asteptam site-ul www.ncn.ro , desi nu inteleg de ce nu l-au facut odata cu lansarea??

Concedierile din Cluj in antiteza cu numarul in crestere a distractiilor ne face sa ne miram si sa nu stim unde suntem, ce sa facem si unde sa mai cheltuim banii?

Simtiti ca aveti bani mai putini? Simtiti ca viata voastra e mai goala de lichide sau lichiditati?

Eu unul nu simt si ma declar inconstient si neasteptat al unui fenomen in masa intitulat criza financiara.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: