Vitrina Advertising cu probleme. O noua agentie de PR in Cluj?

by

Ma gandeam daca agentia de publicitate Vitrina Advertising are probleme sau nu. Dupa cum se prea bine stie, criza financiara a afectat presa si de ce nu ar afecta agentiile de PR?

Renate Roca Rozenberg a plecat in urma cu aproximativ o luna din cadrul agentie Vitrina din postura de director, anuntand ca motivele le va anunta ulterior. Surse din aproprierea Renatei au zis ca aceasta isi va face propria agentie de publicitate, cunoscut fiind faptul ca este una dintre cele mai influente persoane din domeniu din Cluj-Napoca.

In aceasta saptamana Adrian Gog, persoana care i-a luat locul Renatei in conducerea companiei Vitrina, si-a terminat si el activitatile in cadrul companiei, fara a dori sa precizeze nici el motivele. In cei 2 ani in care a lucrat in domeniu a gestionat campanii pentru clienţi ca: Raiffeisen Banca Pentru Locuinţe, Gabriel Resources, Kronospan, Iulius Mall, Venta Group, Tenaris Silcotub, Deloitte sau Rombat si dupa mine este omul cu care am putut avea cea mai amiabila colaborare. “Nu voi pleca din domeniu si va voi anunta pe toti colaboratorii mei cat mai repede care este noul meu loc de munca” a marturisit pentru hriho’s blog Adrian Gog.

Amandoi ar forma o agentie de PR care ar putea tine piept atat celei mai cunoscute agentii de public relations din Cluj Vitrina, cat si celorlalte cum ar fi Amprenta, PR Vision.

Advertisements

Tags: , , , ,

3 Responses to “Vitrina Advertising cu probleme. O noua agentie de PR in Cluj?”

 1. tibi farcas Says:

  Dl Tibi Hrihorciuc, fost la Ziarul Financiar, editia de Transilvania, acum colaborator la Adevarul de Seara .

  1. Iara faci speculatii. Nu furnizezi informatii ci doar strict opinii. E blog , si te folosesti de asta tocmai ca sa faci speculatii. E dreptul tau.

  2. asa cum ai dat info false ca plec in 2 saptamani, uite, chiar au trecut alea 2 saptamani si tot la ziar sunt. O gluma, o ironie, nu e egal cu o informatie certa. La varsta ta si la faptul ca trebuia intai sa confirmi ca sa poti sa te pretezi la speculatii ar trebui sa ai grija la info. Altfel nu te vad bine. Gluma e gluma, filtreaza mai atent, ti-o spune un “expirat”. Faptul ca eu incurajez schimbul de generatii in presa e ok, dar nu toti cei de varsta mea vor sfarsi in cimitirul elefantilor. Ei conduc media acum si tre sa ai muuuulltttaaaa valoare sa ii poti egala, ca de depasit nici nu se pune problema.

 2. hriho Says:

  @tibi Domnul Tiberiu Farcas, eu nu iti stiu cariera dar nu stiu daca acest lucru este relavant. Daca stiam 100 la suta sigur ca asta se va intampla, sa se deschida o noua agentie de PR in Cluj poate puneam informatia in asa fel incat sa devina o stire.
  Si dumneavoastra, si domnul Mihai Prodan nu crede acest post si ati fost amandoi deranjati de el. Eu astept in continuare ca acest lucru sa devina realitate.
  Imi cer scuze daca acea gluma pe care ai zis-o la Iulius Mall cum ca ti-ai da demisia in doua saptamani am interpretat-o ca buna. A fost o greseala de-a mea, insa sa nu crezi ca nu am scris post-ul fara sa cer confirma de undeva si mi s-a spus ca acest lucru este posibil.

 3. dora Says:

  nu as fi lasat comment daca nu ma deranja ceva de ordinul coerentzei interioare (ca informatiile cu pricina, sa fim seriosi…:) ).

  asadar: agentie de PR? sau de publicitate? sau ambele? stii ca nu e acelasi lucru, nu?

  a, si e rozenberg, nu cu “s”. asta asa, ca idee ca pana si pe blog (ca si in ziar:) ), daca nu cumva faci misto de om, ii scrii numele corect.

  zi faina.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: