Nokia in criza. PNL la fel. PD-l, nu

by

Nokia nu are furnizorii aproape de fabrica din Jucu si furnizorii externi sunt afectati de criza economica. Astfel, producatorul de telefoane mobile este afectat in Romania de criza financiara si conform conducerii, unitatea de productie isi va scadea costurile de intretinere. John Guerry, directorul fabricii din judetul Cluj, a zis ca vor continua angajarile in acelasi ritm. Furnizorii principali vor fi in proportie de 80 la suta adusi alaturi de unitatea de productie locala.  Byd Electronics, Hansaprint si Foxconn Tehnologies  vor produce componente care vor facilita producerea de telefoane. Companiile sunt anuntate sa isi deschida la Cluj unitati de productie pentru componentele telefoanelor Nokia. Nici unul dintre aceste trei firme nu au inceput macar turnarea fundatiei la fabricile proprii.

Basescu a fost si el prezent la Nokia unde a primit confirmarea din partea managerului Nokia ca dezvoltarea fabricii va continua. Presedintele a inceput cu o replica specifica: “parca s-a adunat toata presa din Bucuresti aici, hă hă hâă” (nu pot reproduce in scris rasul lui). In afara de asta nu a spus nici un cuvant despre campanie si a avut o cuvantare. Aceste lucruri s-au intamplat contrar stilului propriu in care nu pierde nici o secunda sa laude partidul PD-L si sa critice partidul PNL.  Asta dovedeste faptul ca presedinte e multumit de stilul in care a decurs pana in momentu de fata campania electorala a partidului PD-L si ca acesta nu este intr-o criza electorala ca si partidul de la guvernare, PNL.

In urma cu o saptamana, venirea primului ministru, Calin-Popescu Tariceanu, a fost o vizita electorala in care tot ce a zis a avut o legatura cu “escrocheriile” pe care le fac cei de la PSD si PD-L. Oare PNL-ul trebuie sa isi adauge o linie si sa devina PN-L ca sa aiba o imagine mai buna in Romania, precum PD-L-ul?:P

PNL dovedeste faptul ca campania electorala pe care a desfasurat-o pana acuma, desi una mai costisitoare ca si a PD-L, este una care mai necesita imbunatatiri. Asteptam mai mult de la partidul national liberal, dar se pare ca dezamageste si nu face decat sa fie un partid in criza!

Advertisements

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: