Cuvintele celor care nu cuvanta part 4 de Andreea Crăciun

by

Datorita ABCNPC ( A B C N-ai Pentru Ce) 🙂 am si eu ocazia sa “cuvant”. Sa stiti ca proiectul initiat de voi e oarecum rautacios sau intrigant, dar tocmai prin asta atrage sau cel putin ma atrage pe mine, care am o constiinta, mai nou de anti-bloggista. [“mai nou” insemnand de cand e febra cu blogurile si pana mai indata, adica dupa ce termin de ma manifestat pe blogul altora.] Pentru ca si mai nou o sa-mi creez si eu asa ceva :))]
“Necuvantatoare”. Oare asa ma cheama daca prefer sa “cuvant” despre planuri, momente speciale, sentimente de-o zi doar persoanelor interesate in mod direct, daca prefer sa comunic pe alte cai decat utilizand tehnologia, daca prefer ca intr-o zi friguroasa sa aburesc nasul prietenilor, incercand sa le “cuvant” ceva si nu sa stau in pat si sa-mi tocesc degetele pentru “a cuvata”, daca atunci cand lirismul se zbate tare, tare aleg sa scriu o poezie pe foi murdare si sa desenez alaturi bucatelele de lirism ce nu vor sa se transpuna in cuvinte in loc sa blogguiesc? Sa fiti voi cei care considera bloggareala o arta? Daca da, atunci ma bag si eu.
 Implicit, n-o sa abordez un subiect legat de activitatea mea, n-o sa va instiintez ca politistii sunt la momentul actual prejudecata societatii, ca salariile lor o sa mai creasca si ca am descoperit ca in Romania coruptia nu porneste de la ei ci de la justitie, pentru ca acum am chef sa scriu despre fericire.
Fericirea aia care se plimba de mana cu tine cand pisicile negre se incapataneaza sa o traga de picoare. Fericirea aia care poate fi depistata doar atunci cand apare si suferinta si se desclanseaza eclipsa de fericire. Si daca fericirea e abstracta si chiar nu poate fi definita atunci am angajez sa o materializez, s-o personalizez. si o sa conving multa, multa lume ca se poate.
p.s. mai multe pe blogul meu.

tibi, poate n-o sa vrei sa-mi promovezi blogul.

Advertisements

Tags: , ,

One Response to “Cuvintele celor care nu cuvanta part 4 de Andreea Crăciun”

  1. smikleys Says:

    yup. A girl with a point of view 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: