Nicoara, viitorul primar al Clujului

by

Lansarea unui nou candidat la Cluj-Napoca trebuie facuta cu surle si trambite, pentru ca de aici se alege primul-ministru,nu? Astfel, vizita fostului premier PNL-ist a fost mai mult decat premeditata sau pe scurt a vrut sa intareasca o candidatura a lui Marius Nicoara la primaria municipiului. Oare Tariceanu se gandeste ca asa cum PDL-istii l-au pus in functia de prim ministru pe Boc din postura de primar al Clujului asa vor avea un viitor prim ministru sau chiar presedinte la alegerile viitoare. Va avea PNL un mai mare succes la alegerile parlamentare viitoare, sau chiar la mai apropiatele prezidentiale?
Nicoara a aplicat dictonul cea mai buna defensiva este atacul cu un asalt asupra lui Apostu, luandu-i singurul as din maneca. Discursul candidatului PNL a fost bazat pe faptul ca poate lucra impreuna cu Boc, asa cum a facut inainte, deci Nicoara nu poate aduce nimic nou in fata adversarului sau. Uite asa se face ca PNL-istul isi pune bazele unei noi campanii puternice in care ar mai avea nevoie de o poza cand da mana cu Boc alaturata de un slogan de genul  “planurile le-am dus la capat impreuna, asa vom reusi sa aducem banii Guvernului Boc la Cluj”. Ultimul lucru de care ar avea nevoie Nicoara este un slogan puternic de campanie care ar putea zice ceva de genul:  ” Clujul ar trebui sa fie un oras mai colorat si sa nu fie dominat doar de un portocaliul care devina anost cand ii prea intens. ”

Uite asa mi-am luat eu examenul la Comunicare Publicitara si i-am facut o campanie lui Nicoara cu care PNL va castiga alegerile.

Advertisements

Tags: , ,

One Response to “Nicoara, viitorul primar al Clujului”

  1. CHIOREAN VERONICA Says:

    Buna ziua!
    Sa va ajute D-zeu d-nule Nicoara sa ajungeti ,pentru cel putin doua mandate primar al Clujului. Daca romanii ar fi intelepti si principiali,singurul as al lui Apostu ar trebui sa-l defavorizeze in fata electoratului. Adica Clujul de ce poate primi bani doar cu Aprostu primar?
    Este incompetent ,f. mare spagar,penticostal,opreste dezvoltarea Clujului si marile proiecte(ei au trimis clujenii sa locuiasca in Baciu si Floresti.
    Domnul Nicoara este un tip capabil,cu charisma,echilibrat,bun om de afaceri. De ce sa preferati infatuarea si lipsa de dialog a lui Aprostu finetii si bunei cresteri a d-nului Nicoara?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: