Giga Popescu pentru sefia FRF

by

Oare vrea cineva sa ajunga la conducerea unei Federatii Romane de Fotbal in care se vorbeste doar de blaturi tot timpul? De “afacerea valiza”, de DNA si afaceri cu iz de spionaj? Acolo nu poti face bani adevarati, nu poti sa faci decat bani cinstiti, trebuie sa muncesti pentru ei – ca doar sunt procurorii cu ochii pe ei. Asa a facut Giga Popescu, “prietenul nostru” (ca stie sa ne sfatuiasca atunci cand trebuie), care a incercat sa atace Dinamo pentru a castiga un loc la sefia FRF.

Gica Popescu a declarat ca echipa din Stefan cel Mare nu a facut bine sa il aduca inapoi pe Cristian Niculescu, pentru ca nu e jucator de Champions League si e terminat. Uite asa a revenit in Liga 1 cel mai bun executant de lovituri libere din Romania. Oare va ajuta acest lucrua ajuta echipa? 🙂

Si nimeni din presa nu a scris despre adevaratul Gica Popescu: cel care a acuzat Dinamo pentru a castiga atentia cluburilor din Romania care sunt anti-Dinamo. Daca cititi presa sportiva, veti vedea sumedenia de declaratii ale marelui fotbalist Popescu in toate ziarele de sport, dar niciunul nu a tras concluzia care trebuie. Cateodata, trebuie sa fii out of the box ca sa realizezi ca atunci cand ataci echipa de pe primul loc, despre care nimeni nu crede ca ar merita sa fie pe primul loc, ajungi sa fii mult mai popular. L-ati vazut pe Mircea Sandu atacand Dinamo acuma in apropierea campaniei?

In plin cantonament fotbalistic, trupele nu se mai ataca asa de mult intre ele, iar atentia este distribuita spre altceva in afara de Dinamo, asteptandu-se prea putin ca surpriza sa vina de la echipa care ocupa primul loc. Inaintea campionatului in care Dinamo a avut 13 victorii consecutive,  se astepta cineva oare ca alb-rosii sa aiba 13 victorii consecutive?

Prin analogie: nu e bine niciodata sa iti subestimezi adversarul. In niciun context.

So have fun, non-sports-fans, by reading this… and if u really want to underestimate your opponent, just play a role when u’re stupid and then see how they react…

Advertisements

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: