hat-trick anti-basescu

by

Jurnalistii de la Cotidianul au reusit sa revolutioneze libertatea presei de dupa revolutie prin castigarea unui proces intentat jurnalistului Cristian Oprea de catre presedintelui Romaniei, Traian Basescu. Felicitari pentru aportul pe care l-au adus la actiunile impotriva presedintelui Baselu si  pentru crearea unei atmosfre mai destinse in cadrul presei din Romania. Acuma cu totii vor avea mai mult curaj in a-l ataca pe cel care ar trebui sa fie liderul nostru. Citeste mai multe aici (Strike 1)

Ziaristii de la Jurnalul National au descoperit de ce s-a inchis dosarul celor doi prieteni buni base si capsuneanu. evenimentele suspecte deja incep sa il inconjoare pe presedintele nostru drag. oare se va repeta cazul din spania cand ramon calderon a fost defaimat de presa iberica si cu ultimii stropi de onoare si-a dat demisia din conducerea clubului de fotbal Real Madrid. Sa ne amintim ca vorbim de un Traian Basescu care zicea ca isi da demisia in secunda doi de cand este suspendat. Desigur ca acest lucru nu s-a intamplat 🙂 Citeste mai multe despre ancheta celor de la Jurnalul aici (Strike 2)

Spune-mi cu cine (si unde) umblii…ca sa iti spun cine esti. unde va mai merge presedintele Romaniei daca i s-a demolat carciuma preferata, cum scriu cei de la Evenimentul Zilei ? Marele cunoscut al sportului golirii paharelor de whisky, Traian Basescu a suferit probabil un mare soc cand a aflat ca i s-a inchis localul preferat si anume Golden Blitz. Cu cine se putea intalni presedintele tarii acolo decat cu George Becali (foto). Citeste mai mult despre articolul scris de cei de la EVZ aici (Strike 3)base si jiji

Anul acesta nu este orice an, ci anul in care vom vedea daca presa din Romania are o putere mai mare decat aceea de a castiga un proces cu presedintele tarii, ci sa realizeze detronarea unei marionete de la conducerea Romaniei.

Sursa foto: EVZ

Advertisements

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: