Va pierde Patriciu brand-ul Adevarul sau va investi mai mult?

by

Puteti citi astazi un articol interesant in Financiarul despre cum Patriciu va trebui să continue investiţiile la Adevarul prin a-i cumpara actiunile pe care Andrei Iucinu vrea sa si dobandeasca in instanta la ziarul cu pricina. Fiul lui Dumitru Tinu, omul care i-a vandut lui Patriciu brand-ul Adevarul, va cere in instanta drepturile de mostenire asupra ziarului. Solutia omului de afaceri este sa ramana pe brandul Adevarul Holding, acesta fiind o posibila informatie primita din interioul companiei.

Articolul semnat de către Mihai Vasilescu este o continuare a razboiului Patriciu- Voiculescu, care a inceput cu putin timp in urma. Dupa cum a zis Andrei aici, unul dintre motivele pentru care Patriciu si-ar fi cumparat ziar ar fi sa aiba un loc in care poate sa il atace pe Patriciu. Astfel, Felix si-a pus oamenii pe treaba si au descoperit repede o legatura cu care ar incerca sa il atace pe Patriciu.

Dinu Patriciu are doua solutii: sa continue investiile facute in brand-ul Adevarul si sa redevina actionarul unic(in cazul in care pierde procesul cu Adrian Iucinu) sau sa ramana pe brand-ul Adevarul Holding, brand format special pentru astfel de cazuri. Cum Patriciu doreste sa aiba influenta in Romania, cel mai probabil va ramane la prima varianta, pentru a avea o influenta in mass-media din Romania.

Financiarul apartine trustului Intact detinut de catre politicianul si omul de afaceri Dan Voiculescu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: