Viata inseamna economie. Sau nu?

by

Intr-un caz in care ti se zice ca viata toata inseamna economie, ar trebui sa te gandesti numai la criza. Eu zic ca lucrurile la care ar trebui sa te gandesti prima data sunt aceleasi simple chestii care stau la baza: inseamna sentimentele formule matematice si investestirea timpului in prietenii se poate dezvolta ca o afacere? Intr-o perioada in care toti strangem bugetul si ne gandim daca vom trai mai greu maine, lasam deoparte chestiile pentru care luptam cu adevarat. Oare ar trebui  sa analizam bursa ca sa vedem cum ne creste sau mai rau, descreste, propriul orgoliu sau sa vedem cursurile de schimb pentru a realiza cu cat ne putem cumpara un zambet?

Cu siguranta NU. Asa cum nu va trebui sa urmarim fluctuatia dobanzii, pentru a vedea cat de multi sunt cei care isi cumpara lucrurile simple in rate.

Dezvoltasem in urma cu o perioada ideea ca orice din aceasta lume are o anumita legatura. Take for example:flowers. Poti ajunge sa vorbesti de la orice subiect si sa ajungi la flori. Daca incepem sa vorbim de fotbal, putem zice ca acesta este jucat de fotbalisti, care mai au cateodata si simt de romantism in ei si isi cheltuie micile averi pe flori. Tot asa putem vorbi de messenger si ne amintim ca unul dintre smiley este o floare. Daca vorbim de chestii mai complexe cum ar fi litigii, putem zice ca acestea se pot rezolva uneori daruind o floare unei persoane cu care esti intr-o cearta:) Asa putem ajunge de la orice cuvant sa ne gandim la chestii simple si sa facem legaturile intre lucrurile noastre zilnice.

Elementary my dear Watson, or my dear Duchess, or simply D 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: