Pentru tipologii. Sau impotriva lor?

by

Oamenii se indreapta sau nu spre o tipologie universala.. Sau oare globalizarea ii face sa creada ca toti trebuie sa gandeasca la fel si ca spionii de mana a doua sa ramana spioni de mana a doua, iar toti negustatorii de mana a treia sa nu incearca sa isi mai cumpere sau fure o mana. oare nu clujenii se indreapta spre o tipologie in care opinia proprie nu valoreaza nimic si nepasarea duce la lipsa unor satisfactii ulteriore?

Multi zic ca daca nu votezi nu trebuie sa te plangi dupa. Oare aceasta este o tipologie care incearca sa se introduca in mintile oamenilor? Unii nu fac diferenta intre drepturi si obligatii, intre a avea o idee si un principiu, intre un ideal si o utopie.

Oare lucrurile sunt atat de importante din cauza partidului din care face primarul municipiului Cluj-Napoca sau din partea carei firme va da mai multi bani pentru o licitatie? Perspectiva din care ar trebui sa vedem lucrurile nu sta in fata noastra, nu sta in afisul pe care l-am tinut spre sfarsitul campaniei electorale pe blogul meu( nu ca as fi avut mare trafic).

Inainte de anuntarea unei tipologii la care sa aderam cu totii trebuie sa realizam ca impotriva noastra tot timpul vor fi oameni, mai mult sau mai putini revolutionari. Nu vom face nimic ca sa schimbam aceste lucruri, probabil asta e singura tipologie reala a noastra…sau impotriva careia incercam doar sa luptam.

Acest post este doar o opinie si trebuie tratata ca atare.

Advertisements

Tags: , ,

One Response to “Pentru tipologii. Sau impotriva lor?”

  1. Andrei Says:

    Cum sa-ti spun, in vorbele tale: ai dreptate sau nu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: