3 studenti blocati intr-o incapere din facultate!

by

Aparent o restanta ce parea simpla a creeat unele chestiuni comice.

Trei studenti (D.B.,R.L., A.B-  doi baieti si o fata) au ramas blocati in cadrul Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii in cadrul examenului de restanta la Atelier radio in sala 201 din sediul nou al facultatii. Dupa ce universitatea a investit o groaza de bani intr-un sediu scump, ajung studentii sa ramana blocati in incaperi din “cladirea blestemata”. Profesorii au incercat jumatate de ora sa gaseasca o cheie pentru acea incapere, care se deschida usa care se de obicei cu cartela magnetica( ca dara bre’ nu pot profesorii sa intre cu cheie, le trebuie tehnologie:) ). Scaparea a venit tot de la cei trei studenti din interior care au gasit o cheie si si-au deschis singuri usa.

Intrebarea este in ce sisteme ultra moderne va mai investi universitatea FSPAC pentru a face si alti studenti sa ramana blocati 30 de minute in examen?

Advertisements

2 Responses to “3 studenti blocati intr-o incapere din facultate!”

  1. Andrei Says:

    Păi cică era cheia cu ei în sală de la început. Da-i înţeleg pe băieţi, dacă A.B. îi cine cred io, n-aş fi vrut să deschid prea repede!

    😀

  2. Anca Says:

    2 baietzi si o fata:)) tare… dar din cate zice Andrei se pare ca baietzii nu prea aveau motive de intristare 🙂 !! si daca cheia era la ei de la inceput …atunci (dara bre)…ca nu e vb de `tehnologie` aici 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: