De unde au aparut stenogramele?

by

Ziarul Adevarul a publicat in urma cu ceva vremele stenogramele discutiilor lui Gigi Becali, pe care unii le-ar putea considera incriminatorii. A fost un moment controversat al libertatii presei din Romania, in care multi isi puneau intrebarea daca a fost un lucru bun sau nu ca lucrurile pe care oamenii le vorbesc la telefon apar in ziar ca si cum nu ar mai exista nimic de domeniul personal in viata unui om.

Ziarul Cancan a iscat un nou scandal, cum ca stenogramele ar fi primite de la Iuliu Muresan. Not true, ca multe alte speculatii a la Cancan.

Stenogramele au fost culese de catre ziaristul Robert Gal-Pal , unul dintre reporterii pe sport ai redactiei din Cluj a cotidianului Adevarul. Cum le-a obtinut poate parea hilar, insa el a mers purs si simplu la DNA si le-a cerut. Procurorii  au oferit foarte binevoitori aceste acte, pe care Robert le-a fotografiat.

Despre bonusul pe care ziaristul l-a primit pentru acest subiect va pot spune doar ca exista, sursele mele nu au dorit sa imi dezvaluie si suma. Puteti sa il intrebati pe Roby in continuare despre cat de usor poate sa fie meseria de ziarist uneori.

Advertisements

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: