Materiale quality vs. materiale “sexuale”

by

Toata lumea scrie despre asta si peste tot citesc editoriale care dezbat tema sexului in ziarele din România. Incerc sa citez si eu doua materiale de pe Citynews, ca sa imi exprim punctul de vedere.

Daca luam in calcul ziua de luni dupa numarul de cititori, putem observa ca topul citirilor pe 24 de ore il avea un material care dezbate tema punctului G la femei. Cititi aici materialul intitulat “Cum găsim punctele G şi A”. Nu neg importanta acestui material sau felul in care este scris. Chiar consider stilul de scriere a lui “I. Alexa” foarte putin tabloidizat pentru un astfel de subiect, dar un asemenea material a strans aproape 1.000 de citiri.

Trecand la un material mai serios de pe Citynews, suntem informati ca bisericele ofera meditatii gratuite pentru studenti. Oare cati parinti care nu isi permit sa plateasca meditatii cunosc acest fapt? Parerea mea este ca foarte putini, insa si mai putini cititori par interesati de astfel de subiecte. Astfel, materialul intitulat “Meditatiile in biserici, o alternativa la orele particulare”, strange doar 196 de citiri. Nu e lumea interesata de copii lor, ci doar de sex? Nu e lumea interesata de lucrurile utile din societate ci doar de satisfacerea partenerului? Profilul nu este doar a clujenilor, ci incepe chiar din Marea Britanie cu tabloidul The Sun, sau cu alte ziare de peste ocean care abordeaza subiecte exclusiv “picante”.

Hai sa ne transformam cu totii in niste obsedati sexuali si sa ne gandim doar la placerile pe care ni le poate aduce o viata depenedenta de sex. Sa transform modestia si timiditatea in perversiune si sa avem o atitudine care tipa tot timpul Sex!Sex!Sex!

Sau nu…

Advertisements

Tags: ,

5 Responses to “Materiale quality vs. materiale “sexuale””

 1. Claudiu Says:

  Eu cred ca majoritatea persoanelor ce acceseaza siteuri de stiri online se incadreaza undeva in zona de varsta 18-25 de ani, varsta la nu multi au copii. Deci … tu ce ai citi mai intai: cum sa iti satisfaci partenera sau cum sa iti educi copii?

 2. hriho Says:

  @claudiu: depinde daca stii deja sa iti satisfaci partenera. eu de exemplu nu stiu sa imi educ copii. si as vrea sa stiu ca pe viitor, voi avea si unde si cum sa ii educ. asa ca salut astfel de initiative ale bisericii si salut oamenii care promoveaza astfel de actiuni.

 3. Andrei Says:

  foarte haios, tibi :))

 4. Alexandra Says:

  Sau nu … 😉
  O relaţie care ajunge să se rezume la ATÂT ne transformă în nişte “obsedaţi” şi nimic mai mult.

 5. hriho Says:

  @Alexandra: Nu stiu daca presa ne transforma in niste obsedati, dar e posibil ca noi sa avem o precadere spre acest domeniu atat de “delicios” pentru unii. Daca consumatorii de presa accepta tabloidizarea ziarelor si le cumpara in continuare in aceasta forma, nu putem decat sa privim cum situatia se inrautateste. cred ca stii topul ziarelor cele mai vandute din Romania: click, cancan, libertatea. no further comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: