De la 1 mai scapam de Prodan. Se muta la Ziua:(

by

V-ati saturat de “batranul” ziarist Mihail Prodan? Va dau astazi o veste buna: veti scapa de el de la 1 mai. Prodan isi incheie colaborarea cu Cetateanul Clujean taman de ziua muncii, ocazie cu care toti fanii lui au anuntat ca vor face o sezatoare in piata Avram Iancu.

Toti doritorii sunt asteptati pe 1 mai de la ora 19, pentru a sarbatori prin gratare, mici si multa bere:)

Conform surselor din aproprierea ziarului, toti “fostii” colegi ai lui Prodan au incercat sa sustraga informatii despre locul unde va pleca, insa esecul a fost pe masura. Prodan a anuntat ca si-a gasit deja un loc de munca, fix inaintea Bursei Locurilor de Munca organizata pe 24 aprilie de catre prietenul sau Daniel Don.

Astfel, gurile rele ar spune ca pe Prodan l-ar fi ajutat Don cu un loc de munca din cadrul Bursei, iar gurile si mai rele ar spune ca pleaca chiar la AJOFM.

Realizez ca in urma acestui post, Prodan va fi previzibil si ma va “apostrofa” pe messenger. In asteptarea unei reactii din partea lui, ii urez “succesuri” in cariera sa in continuare!

UPDATE: Conform unor informatii anonime, Prodan se muta la Ziua de Cluj. Deci, nu am scapat de el, doar se muta in alta “barca”, vorba lui Vasile.

Update2: Prodan a fost chemat la Ziua de Cluj a doua zi dupa ce si-a dat demisia de la Cetateanul Clujean. El a mai lucrat la Ziua in perioada 2005-2007 (informatia nu este confirmata din 3 surse:P ), dar si la alte publicatii clujene precum Ziarul Clujeanul, BZA, Transilvania Jurnal.

Advertisements

Tags: , , ,

2 Responses to “De la 1 mai scapam de Prodan. Se muta la Ziua:(”

  1. mihai Says:

    infirm; de fapt voi pleca la AJOFM, unde prietenul Daniel Don mi-a aranjat un post de zugrav, aşa cum voiam de mai multă vreme; postul îl voi ocupa la o firmă mică de construcţii după ce voi face un curs de pregătire asigurat de AJOFM, de două săptămîni.

  2. Angajari in presa clujeana « Hriho’s Blog Says:

    […] Hriho’s Blog (dacă vă e prea greu să pronunţaţi Hri-hor-ciuc) « De la 1 mai scapam de Prodan. Se muta la Ziua:( […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: