Angajari in presa clujeana

by

In momentul de fata sunt mai multe locuri libere in presa clujeana atat pentru tinerii jurnalisti si  pentru cei mai experimentati. Daca va credeti “in stare” sa faceti o treaba de calitate citi postul in continuare si depuneti-va candidatura poate schimbam ceva in mass media din Cluj:)

Cei interesati s-ar putea alatura echipei Gazeta de Cluj, echipa care as spune ca e cea mai tanara redactie de “scriitori” din Cluj. Cei interesati pot trimite un CV la augustin@gazetadecluj.ro

Un alt post disponibil este de reporter la televiziunea NCN, care este de ceva timp sub carma lui Trofin si Uscat. Baietii veniti de la Bucuresti vor sa relanseze televiziunea locala si au adus cateva programe chiar dragute pentru Cluj. Am remarcat ca tanara mea colega Mihaela Hiticas, desi de putin timp la NCN, a inceput sa prezinte jurnalul de stiri.

Cetateanul Clujean a scapat de editorul lor online, Mihail Prodan (Cititi mai multe aici). L-am intrebat pe proaspatul “zilier” daca se fac angajari in locul lui, in cazul in care o colega ar vrea sa lucreze acolo. Acesta a raspuns ca cei interesati pot trimite un CV, insa cel mai probabil raspunsul va fi unul negativ.

In presa clujeana s-a obisnuit deja ideea ca la multe publicatii cand un om pleaca sa nu se incerce sa i se gaseasca inlocuitor. Astfel, presa clujeana se face in unele cazuri cu resursele disponibile, nu se mai incearca de mult sa se aduca oameni de creatie, sa faci un soc aducand un om foarte bun ca sa inlocuiasca un ziarist bun. In cazul in care redactiile clujene au “goluri”, acestea sunt normale si, mai ales in perioada crizei, angajarile care ar trebui sa inlocuiasca un demis sunt din ce in ce mai rare.

Advertisements

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: