Axa TV se pregateste sa emita in doua saptamani la Cluj

by

Noul proiect de televiziune Axa TV Transilvania va incepe sa emita si la Cluj-Napoca din data de 1 iunie, desi initiat era vorba ca postul de televiziune isi va deschise studioul din orasul nostru la 15 mai.

Axa TV are momentan sediul central la Baia Mare, dar are corespondenti in opt judete din Transilvania. Deschidera unui studio la Cluj genereaza deja „migrari” in institutiile de presa si in mod special in cel al televiziunii. Printre cei care vor lucra la Axa Tv se numara fosti angajati ai NCN, Anca Dinu (realizator si prezentator al emisiunii „Clujul zi de zi”), Marius Benta (prezentator al buletinului de stiri de la ora 18:30), dar si reporterii Anca Stavar ( eveniment) si Claudia Gavriloaia (sanatate).

In negocieri cu postul regional de televiziune Axa TV se afla in aceasta perioada si Adrian Vultur, care a lucrat pana acum la Foaia Transilvana, pe eveniment.

Postul de televiziune deschis si la Cluj va avea cinci buletine de stiri zilnice, dar si o emisiune matinala si una de divertisment. Din informatiile pe care le am pana in acest moment se pare ca Sebastian Secan de la Adevarul de Seara se afla in tratative cu cei de la Axa pentru realizarea emisiunii de divertisment.

In privinta postului NCN, se pare ca studentii (si in mod special studentele) se cam inghesuie sa isi faca stagiul de practica aici. Dupa cum se lauda un cameraman la o conferinta de presa, in momentul de fata, NCN are aproape 30 de studente in practica!!! Asa cum se intampla de cele mai multe ori cand studentii isi efectueaza stagiul de practica intr-o televiziune, acestia sunt „plimbati” pe la o conferinta sau alta, cu toate ca nu sunt lasati sa faca singuri subiecte.

Postul de televiziune NCN a scazut “cumva” standardul, desi trebuia sa il creasca de la preluarea conducerii echipei de catre Trofin si Uscat. Nu stiu cati clujeni urmaresc emisiunea „Culoarea Vietii”, difuzata de NCN, insa producatorul acestei emisiuni este o fosta studenta la Jurnalism, Alina Grad, fara experienta in presa.

Advertisements

Tags: , , , , , , , ,

2 Responses to “Axa TV se pregateste sa emita in doua saptamani la Cluj”

  1. Denis Says:

    Știi tu tot…

  2. hriho Says:

    @denis: vezi ca articolul nu e semnat de mine 😛 si mnoh…parca tu ai zis ca pe 15 porneste axa tv…sa vedem ca ai dreptate;))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: