Pareri prea bune despre sinele lor…a femeilor…

by

De ce femeile incearca sa se emancipeze cu pareri prea bune despre sine? Oare nu ar trebui ca si femeile mai putin dragute sa incerce sa ajunga sus in societate? Cand ma uitla toate locurile de munca din Romania observ ca toti vor sa angajeze femei si daca se poate…sa fie cat mai atractive.

Criza ii face pe oameni sa apeleze la frumusetea unei femei pentru a-si promova marfa. Este de ajuns sau este doar un lucru firesc?

Cunosc multe tipe care au o parere prea buna despre sine si acestea le provoaca insuccese in societatea. Astfel, ele vor sa ajunga sus in societate cu frumusetea pe care nu o au. Hey you…become beautiful and then try again… Ce sa va fac eu?

Uneori picioarele pe pamant sunt cel mai bun atu pe care l-ar putea avea o femeie, insa ati vazut voi multe “specimene” de acest tip?

Normal ca o tipa care sta toata ziua la shopping si incearca permanent sa isi imbunatateasca look-ul nu va ajunge sa isi imbunatateasca niciodata partea mai importanta, acel look interior.  Not going to happen, of course.. But you can improove your opinion about yourself with something real and not with things that you think about your own self 😛

P.S.: Oamenii ar trebui sa fie sinceri pana la capat:)

Advertisements

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: