Alexa isi face ziar tiparit cu Rares Niculescu

by

Liviu Alexa, actualul patron al Citynews si Imagistica, ar vrea sa deschida un ziar tiparit care sa fie distribuit in satele din judetul Cluj. Alexa, care si-a inceput cariera jurnalistica la Gazeta de Oradea, s-a format ca jurnalist la Buna Ziua Ardeal(conform lui tibi farcash) incerca sa acceseze fonduri europene pentru acest proiect. Colaboratorul sau in acest proiect va fi vechiul si noul europarlamentar de Cluj a PDL, fostul purtatorul de pumni a Guvernului(dupa cum l-a numit Cotidianul aici), Rares Niculescu.

UPDATE SOC: Surse sustin ca Alexa ar fi cumparat brand-ul “Saptamana Clujeana” de la Romana Chisu.

Update 2: In sfarsit Monica Neamt nu mai lucreaza non-stop, cum a facut-o in ultima luna la CityNEws. Aflu asta de la Andrei, care a scris despre noul editor de la Citynews aici.

UPDATE 3 Soc: Alexa s-ar fi imprietenit in ultima perioada cu domnii de la Ziua de Cluj si cu ei si-ar face acel saptamanal, respectiv cu Rares Bogdan si Octavian Hoandra. Aceasta informatie este un zvon

Advertisements

Tags: ,

3 Responses to “Alexa isi face ziar tiparit cu Rares Niculescu”

 1. Andrei Says:

  Atunci avem o problema:
  Un Niculescu aboneaza primariile din comune la Monitorul
  Al doilea Niculescu face alt cotidian

  Iti dai seama cati bani tre sa trimita nea Tise si nea Boc spre comune numai pentru abonamente la presa, pe seceta asta?

 2. tiberiufarcash Says:

  gresit ca documentare, tizule.

  Liviu Alexa a debutat la Stirea si apoi a trecut la Atac de Cluj. De aici la “Ziua de Ardeal”, apoi la cotidianul regional acum mort “Buna Ziua, Ardeal” detinut de Trustul Gazeta, cu publicatii inclusiv in Oradea. Apoi, fondator City News.ro, un site bine accesat. Cam asta e.

  te salut

 3. Liviu Alexa, spam-erul « Hriho’s Blog Says:

  […] acest gen de activitate. Cand nu o sa fi prea ocupat in a lucra pentru saptamanalul anuntat de mine in exclusivitate pe blog, poti citi Legea aici.  Nu mai zic ca imi trimiteti spam cu newslettter-ul Citynews, pentru ca de […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: