“Nu va speriati, ca este presa aici!”

by

Din seria inceputa de alti politicieni, jurnalistii ar trebui sa fie vazuti drept o clasa denigranta si derizorie a societatii romanesti. “Tiganca, imputita” , “derbedeul dracului”, “gaozarule”, “tonomat” si asta fiind doar cele mai recente pe care mi le amintesc acum.

Dar seria continua…

O secretara de-a domnului Apostu a vorbit la telefon cu suporterii Universitatii si i-a avertizat : “Nu va speriati, ca este presa aici!” Sa nu cumva sa va mancam pe toti. Oamenii din presa sunt niste sperietori. Jurnalistii nu ajuta societatea niciodata, ci numai scot in fata lucrurile negative ale ei. NOT!!!

Oamenii din aproprierea politicienilor transmit publicului mesaje negative despre jurnalisti, cand oamenii din politica romaneasca se folosesc la maxim de oamenii de presa.

Cel mai probabil nu va veti invata niciodata minte si probabil ca o sa continuati sa o citati pe Monica (“Din pacate exista presa sportiva”). Sper ca oamenii acestia, care nu au respect fata de presa sa se astepte ca romanii sa fie informati din alte surse, mai obiective decat canalele media. Sper ca intr-o zi politicienii o sa se trezeasca fara jurnalisti la conferintele lor de presa. Sunt curios daca vom reusi, satui de toate mizeriile pe care suntem nevoiti sa le “inghitim” de la tot felul de “nimeni” in costum, sa boicotam intalnirile cu presa … Daca tot altii se sperie de noi hai sa-i “speriem” si noi putini.

Ce nu au inteles politicienii?

Politicieni romani, respectiv cei clujeni, nu au constientizat pana in momentul de fata ca presa ii ridica si ii coboara.

Politicienii nu au inteles ca fara presa sunt morti.

Politicienii nu au inteles ca un ziarist poate sa scrie la fel de lejer materiale de politica sau despre cultivarea sfeclei de zahar.

Politicienii au uitat ca in 2004 presa l-a urcat pe Traian Basescu si pe Alianta D.A. si l-a adus in disgratie pe Adrian Nastase. Aceasi situatie s-a intamplat si in 2009, cand telejustitia i-a ridicat pe EBA, Becali si Vadim.

Din pacate ei ne trateaza ca pe niste carpe de sters pe jos, cu care isi curata bocancii murdari de diverse afaceri dubioase, spagi, comisioane si alte “lucrari” aferente profesiei.

Informarea publicului depinde de un lucru, sper sa aflati cand Romania o sa intre in razboi, pentru ca voi va trebuie sa intrati in el. Si btw, nu ma refer la razboiul policienilor cu mass-media si nici la un lucru de care trebuie sa va “speriati”.

Advertisements

Tags: ,

One Response to ““Nu va speriati, ca este presa aici!””

  1. In spatele unui om politic « Hriho’s Blog Says:

    […] nu au inteles politicieni? Am scris aici. Possibly related posts: (automatically generated)Demisii la sport.ro?Nokia in criza. PNL la fel. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: