Liviu Alexa, spam-erul

by

Liviule, nu e vina ta…. E probabil vina unei angajate de-a tale care a  copiat toata lista de newsletter de la Citynews si acopiat-o pentru a transmite newsletter pentru blogul tau. Insa, in Romania acest lucru este ilegal.  Nu, nu mai tin minte cand m-am abonat pentru a primi noutatile de la tine de pe blog. Inteleg ca vrei sa iti citesc blogul, dar nu trebuie sa abuzezi de aceasta dorinta. Acest lucru se cheama Spam.  Si este o anumita lege in Romania, 365/2002, care interzice acest gen de activitate. Cand nu o sa fi prea ocupat in a lucra pentru saptamanalul anuntat de mine in exclusivitate pe blog, poti citi Legea aici.  Nu mai zic ca imi trimiteti spam cu newslettter-ul Citynews, pentru ca de asta a scris Andrei aici.

Update: Un alt angajat al tau, Liviule, ne-a sunat. Si ce a putut sa ne zica? Se milogea de noi daca nu vrem primul numar moca din mesagerul. Ce a fost mai ciudat e ca persoana care a sunat nu stia cu cine vorbeste. Da, a fost ciudat ca a trebuit sa ii zicem cine suntem. Am primit telefonul respectiv de pe numarul  0372.643.252.

Advertisements

Tags: , ,

2 Responses to “Liviu Alexa, spam-erul”

  1. bau-bau Says:

    … si la final cand se coboara cortina, cand publicul paraseste sala multumit, sau nu, cand actorii pleaca pe usa din spate lasand in urma scena ramasa goala, atunci, in negura noptii infinite, apare bau-bau … si te papa.

  2. hriho Says:

    @bau-bau: Cortina nu se coboara niciodata… dar nu as vrea sa iti spulber sperantele…Jocul continua!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: