Basement, noul concurent al Janis

by

Un nou birt va aparea la orizont, nu de parca nu ar fi destule, ci pentru ca este de mult asteptat un concurent direct al Janis. Pentru inceput, cel putin, va fi un bar cu muzica “dansabila” si preturi mici, iar intrarea va fi gratuita. Nu va suna familiar? Exact asa era si in Janis la inceput.

Pana acuma am avea toate motivele sa preferam acest bar in locul lui Janis, numai ca niciun bun nu vine singur, asa ca are si un minus: spatiul unde va fi amplasat , respectiv fostul Basement(pentru cei care nu stiu, vizavi de Sora), este mult mai mic decat Janis…  asa ca cel mai probabil veti ajunge sa va calcati in picioare la sfarsit de saptamana. Dar apreciez aparitia unui concurent pe segmentul Janis, astept o reactie de la patronii localului de pe Eroilor.

Va reamintesc ca in 18 septembrie va aparea un nou bar, Janis Stuff, In Hasdeu pe fosta locatie a barului Nera. Citi mai multe aici.

Advertisements

Tags: , , ,

One Response to “Basement, noul concurent al Janis”

  1. Mihai Bratu Says:

    Pretul biletului de intrare la Janis este absurd si nejustificat. In primul rand pentru ca nu ti se ofera nimic pentru banii acestia: doar un playlist. Apoi, cotizatii se platesc pentru insasi existenta localului (preturi cu adaos de 400%).
    Eu inteleg ca este o afacere profitabila, ca e importanta ideea… dar nu inteleg de ce supraincarca localul (vinerea si sambata intra dublul capacitatii sale).
    In cazul unei evacuari rapide oamenii s-ar calca in picioare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: