Sorin Dan aduce linistea la Ziua de Cluj

by

Patronul Ziua de Cluj, Sorin Dan, le-a adus ieri personal salariile ziaristilor care lucreaza acolo. Salariile erau in intarziere cu o zi (!), insa cei din redactie erau deja suparati pe acest lucru.

Cu cateva momente inainte ca acest lucru sa se intample, Rares Bogdan, Octavian Hoandra si Mihai Moga au tinut un speech frumos, in care au promis ca ei vor cumpara din nou Ziua de Cluj. Oare o face Sorin Dan pe omul de afaceri dur, care nu vinde asa usor sau incearca sa le strice planurile celor trei?

Momentele de neliniste continua la Ziua de Cluj, tot din cauza ca e incerta situatia de la conducerea ziarului.

Despre faptul ca Sorin Dan ar putea vinde Ziua de Cluj a scris si Andrei.

Prevad trei variante pentru viitorul Ziua de Cluj:

1. Sorin Dan sa continue finantarea ziarului

2. Rares Bogdan, Tavi Hoandra si Mihai Moga cumpara Ziua si continua sa o finanteze. Oare cat vor avea aceasta posibilitate?

3. Sorin Dan se retrage, Rares si gasca se retrag si Ziua de Cluj este continuata de ziaristi, ca un proiect independent, pe modelul Viata Clujeanului.

Advertisements

Tags: , ,

4 Responses to “Sorin Dan aduce linistea la Ziua de Cluj”

 1. ba nu Says:

  mai hriho, mai, tu pari baiet dastept mai! pai cine trebuia sa dea salariile mai? nu escrocul ala de dan sorin, altcineva mai? chestia cu banii in mana a fost pentru spectacol sa-si ia redactia de partea lui. io sper sa cumpere sau sa preia sau sa ia cumva aia de au facut ziua de cj si is ziaristi mai. acum tu sa zici ca rares b nu-i ziarist chiar nu ii ok, omul e bolnav rau de presa. nu prea inteleg de ce aperi mogulul in fata unor ziaristi? nu te inteleg? asa sa fi tu invers numai? ma cu asta se poate vorbi si omul ii chiar fain si respectuos cat despre city plaza incearca tu sa vorbesti cu el si vezi cu ce sictir te traduce.

 2. hriho Says:

  @ba nu: in primul rand, am sa te rog data viitoare sa te semnezi. in al doilea rand nu stiu daca e escroc sau nu. in al treilea rand, nu prea ii normal sa dea el salariile

 3. Eju Says:

  Salariile la un ziar sau la orice institutie le da patronul indiferent cine e acesta. Ca da bani din buzunarul propriu sau din contul curent al firmei e fix problema sa. dedesupturile afacerii Ziua ar putea fi un subiect urias pentru tine daca te consideri ziarist

 4. Ziua de Cluj a revenit in final la vechii actionari « Hriho’s Blog Says:

  […] acolo nu stiau daca lucreaza pentru Rares sau pentru Sorin Dan, dar despre asta am scris mai multe aici. Rares Bogdan impreuna cu echipa fostilor actionari a fost in tratative intense timp de cateva luni […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: