Drogul pe cale de disparitie

by

Unele droguri sunt interzise, altele pur si simplu dispar din sistem. eventual, apar alternative, insa intrebarea este daca sunt la acelasi nivel?

Te prinde imediat si nu conteaza ce ai facut inainte, nu te mai gandesti la trecut, nu mai vrei nimic diferit. Uneori simti ca vrei sa te desprinzi, dar pasiunea pe care ti-o impune ritmul alert in care traiesti zilnic creeaza nevoia de mai mult, tot mai mult si mai mult. Nu te poti dezlipi asa usor, dar nici nu vrei.
In fiecare zi esti altfel, intri intr-un total alt univers. Toata lumea din jurul tau are aceleasi preocupari, aceleasi trairi, aceleasi dorinte de parca cu totii ati vorbi aceiasi limba universala.

Modul de administrare a drogurilor


Drogul este luat de persoanele majore, insa majoritatea oamenilor il folosesc in mod indirect. Se poate spune ca prostirea maselor este principalul efect, dar mai sunt si puterea, influenta si accesul intr-o lume inalta.
Consumul minim recomandat este odata pe zi, insa dependenta poate creste, consumatorii simtind o nevoie accerba de “cunoastere.”

Afacerea, cheia esecului?


Totul in lumea asta e o afacere, de ce nu ar fi si furnizarea drogului? Miliarde de persoane de pe planeta sunt consumatori asa ca de ce nu am profita.si cum altfel decat prin transformarea industriei intr-una comerciala, sa uitam de principii, sa uitam de moralitate, pur si simplu sa ne prostituam la fiecare colt si eventual sa vindem si felul in care ne prostituam pentru ca, sa recunoastem, asta se cumpara.

Mult asteptata Despartire

Chiar daca simti ca traiesti si nu mai gasesti alta alternativa de viata, chiar daca tot universul tau se invarte in jurul drogului, te gandesti ca it’s just not meant to be.

Pe parcurs iti dai seama ca nu este lucrul pentru care merita sa lupti. Dependenta iti mananca orele de somn, iti distruge toate relatiile cu cei din jur, ajungi sa minti pentru a avea mai multa putere, renunti la facultate si chiar la orice nuanta de timp liber. Pe unii prieteni ajungi sa ii distantezi, pe altii ii atragi in categoria falsi prieteni.

Iti dai seama ca totul merge in jos, ca nu mai iti gasesti marfa de care ai nevoie si nici senzatia nu este aceiasi.
Te hotarasti sa te desparti. Te gandesti sa faci altceva cu viata ta. Panta pe care o iei este una total negativa. Mai vrei inca odata sa te intorci in acea lumea. Esti nehotarat, eziti si treci pe langa orice sansa pe care o mai ai. Pana iti dai seama ca nu mai insisti asa mult,  ca ti-ai pierut din pasiune. Ai uitat pentru ce ai inceput totul si in acel moment nici nu vezi alte alternative posibile. Sinuciderea nu poate fi o solutie, deoarece acest drog oricum va disparea. Si tot o sa ma intreb daca mediul online este o alternativa si cand o sa invete lumea sa o valorifice indeajuns?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: