Mihaela Hiticas spre “Jaguarele” lui Funeriu

by

Fosta ziarista Mihaela Hiticas si-a tradat breasla pentru a-si urma adevaratul ei vis,  de a deveni purtatoare de cuvant. Si nu oriunde, ci la Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud. Norocul ei este ca inca nu a remarcat-o insusi ministrul “Jaguarelor” Daniel Funeriu (despre care au scris cei de la Gandul aici) ca ar fi luat-o direct la Ministerul Educatiei.

Pe Hiticas o stiti probabil de la Cluj Express (Clon), unde si-a inceput cariera jurnalistica in 2007, insa nu a stat acolo decat pana in 2008. Apoi a “migrat” spre NCN, unde a inceput ca reporter in octombrie 2008 ca mai tarziu sa ajunga sa prezinte stirile. Dar cariera ei in televiziune nu a durat mai mult de un an, pana in octombrie 2009. Primele doua saptamani din noiembrie si le-a petrecut la Realitatea Bistrita, iar de atunci si pana saptamana trecuta a lucrat la Adevarul, editia BN.

Ii uram multa bafta Mihaelei in lupta cu mizeriile din Educatie care probabil sunt la fel de schimbatoare ca si cele din presa. Si speram sa o vedem intr-o buna zi purtatoarea de cuvant a “Jaguarelor” lui Funeriu:))

Despre altii ziaristi care au schimbat armele:

Oana Buzatu

Gelu Radu(care momentan nu mai este ofiter de presa la U Cluj)

Dana Stoica (via Andrei)

Advertisements

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: