Subiectele fara sursa

by

Va dau un link. Nu sunt prieteni cu mine, dar totusi le dau link pentru ca a mea colega Ioana Oros a uitat sa le dea link si ma gandesc sa le dau eu pentru ea. Cu toate acestea, ma gandesc de unde si-o fi luat Ioana informatiile pentru materialul asta. Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!

Despre alte exemple in care oamenii lui Patriciu fura aici.

Advertisements

Tags: , , ,

3 Responses to “Subiectele fara sursa”

 1. Ioana Oros Says:

  Ma simt onorata ca m-ai numit “colega” cu tine, va trebui sa ma trezesc si mai devreme decat colegul Bogdan Stanciu sa iti citesc materialele bine documentate, pe care sincer nu stiu unde le publici, dar as fi apreciat si mai mult daca ai cunoaste gramatica limbii romane, inainte de a analiza complicatul proces pe care-l parcurge un material de presa, de la sursa la tipar – vezi “O uitat”, in loc de “A uitat”

  Apoi, nu pot decat sa presupun ca nu ai vazut in viata ta un rechizitoriu, un dosar penal de la cap la coada, pentru ca daca ai fi vazut nu te-ai fi hazardat, indraznesc sa sper, sa judeci sursele mele.

  Inutil sa iti mai spun ca nu dau copy/paste de pe alte ziare, iar atunci cand un subiect publicat de altcineva prima data – in cazul acesta Evenimentul Zilei si City – merita dezvoltat, o faci. In cazul de fata prin mijloace proprii, care sunt la indemana oricarui ziarist, adica consultul unui dosar penal, care este un punct de pornire.

  PS Arhiva Tribunalului e la parter, camera 6.

 2. hriho Says:

  @Ioana: imi cer scuze pentru greseala gramaticala, probabil asta te-a suparat cel mai tare. Culmea cum fix dupa ce o aparut materialele in City si Evz te-ai gandit sa mergi pe la camera 6, asa i? La asta ma refeream, nu la faptul ca ai dat copy paste:)

 3. Au disparut ideile presei « Hriho’s Blog Says:

  […] Dupa ce a preluat ancheta Citynews si Evz fara nicio mentionare a sursei (dupa cum am scris aici), s-o fi gandit ca merge sa faci presa si in acest mod. Si de ce nu ar continua pe acest stil din […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: