Trofin si Uscat, out de la NCN

by

In vremuri de criza nu iti mai poti permite “vedete” de lux. Astfel, Constantin Trofin si Ovidiu Uscat au parasit televiziunea NCN din cauza fondurilor insuficiente pentru dezvoltare proiectului. Cei doi s-au intors la Cluj in noiembrie 2008, cand au avut planuri mari pentru rebranduirea NCN. La momentul respectiv se vorbea despre faptul ca postul va emite 24 de ore pe zi, din care 6 ore ar fi revenit productiei proprii. Mai multe despe rebrandingul despre care se vorbea atunci puteti citi in Monitorul. Nici vorba de realizarile respective.

Uscat cica ar face in momentul de fata scenarii pentru emisiunea lui Romica Tociu si Cornel Palade, SuperBingo Metropolis de pe Antena 1.

Trofin cica ar “cocheta” in continuare cu meseria de profesor la UBB, continuandu-si doctorantul,  si s-ar implica mai mult in proiectul Fabrica de Media, care se ocupa cu consultanta media.

P.S.: Felicia Gherman este noul director al NCN. Felicia este vara lui George Petrulea, directorul in cadrul Realitatea Tv si omul care a deschis toate statiile locale ale televiziunii.

Advertisements

Tags: , , ,

4 Responses to “Trofin si Uscat, out de la NCN”

 1. Andrada Says:

  Mai mult decat atata, Trofin isi cauta de lucru si la postul national de televiziune, de unde a si inceput. El a participat saptamana trecuta la concursul pentru postul de realizator tv in cadrul TVR3 Cluj. Postul nu a fost inca ocupat

 2. curios Says:

  Ovidiu Uscat este producator general la Bingo Metropolis, nicidecum nu face scenarii pentru Tociu si Palade. A plecat de la NCN si cel mai probabil va reveni, si asta pe la vara. Din surse sigure pregateste un super proiect pentru NCN. Felicia Gherman nu este noul director NCN. Felicia este producator general si fiindca postul a ramas fara director de programe in urma plecarii lui Trofin, este si director de programe, temporar.

 3. hriho Says:

  @curios: iti multumesc pentru comentariu, dar data viitoare daca vei dori sa comentezi aici ar trebui sa iti insusesti si o identitate. dupa cate stii tu, cam cu ce se ocupa un producator? ca printre altele, eu stiu ca face si scenarii:D in ceea ce priveste intoarcerea la vara ma indoiesc, asa cum a esuat si proiectul lor acuma, asa va esua si in vara pentru ca atunci nu este cel mai bun moment pentru astfel de lucruri. In al doilea rand eu ti-as sugera sa te hotarsti. E Felicia Gherman director ori ba? Ca la un moment dat ai zis ca nu este, apoi ca este. Intr-adevar, director de programe, daca asa vrei sa ii spui. Imi pare rau ca nu ii stiu titulatura exacta din cartea de munca si toate variabilele contractului. Stiu doar faptul ca este director, ceea ce mi-ai confirmat si tu:)

 4. radu Says:

  deci….un producator nu face scenarii…aia o face scenaristul. uscat nu este scenaristul intregii emisiuni, ci doar a lui tociu si palade. asta pe langa faptul ca mai ocupa o functie in departamentul marketing…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: