La moartea unui nou ziar si iluzia onlineului

by

Viata Clujeanului, un proiect care a pornit ambitios pe o piata in cadere totalala, s-a inchis. Ultimul numar a aparut ieri dintr-o cauza lesne de inteles: insuficenta fondurilor pentru tipar. In ultima instanta, dupa diverse modificari, ziarul aparea o data la doua saptamani cu program TV in format A4.

Mihai Gotiu, fostul redactor sef al ziarului Viata Clujeanului, a declarat pentru Hriho’s Blog ca nu s-a mai implicat in acest proiect de la inceputul anului. “Nu pot sa iti confirm nimic(n.b. despre inchiderea ziarului) pentru ca eu nu m-am mai implicat in acest proiect de la inceputul anului. Ei doar imi preluau articolele de pe blog”, a declarat Gotiu.

Am mai scris despre acest proiect aici: Noul Clujeanul: Viata Clujeanului. Mihai Gotiu:”Vom face ce am facut si pana acuma, presa”

Un alt proiect care s-a mutat pe online, Cetateanulclujean.ro, isi scrie si el ultimele pagini de istorie, daca imi permiteti sa ii spun asa. La rubrica Stiri pe Scurt apar materiale din cinci in cinci zile. Responsabilul de acest proiect, Nicoleta Nap, a cochetat si cu o colaborare cu TVR Cluj.

Foaia Transilvana este ultimul cotidian din Cluj care si-a incetat aparitia pe print. Despre asta am scris aici. Jurnalistii au ramas mai activi pe Twitter (@foaia), dar si prin baruri.

Advertisements

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: