Insolventa unui ziar:Cetateanul Clujean; si altele…

by

Dupa cum va anuntam in urma cu scurt timp, Cetateanul Clujean este in “buda” totala. Acest statut se oficializeaza pe zi ce trece.  Societatea SC Cetateanul Clujean SRL si-a cerut singura insolventa. Procesul este pe rolul Tribunalului Comercial Cluj, iar prima infatisare a fost amanata din cauza lipsei de procedura, dupa cum se intampla de obicei. Mai multe despre proces veti putea urmari pe portalul just.ro. Stirile apar in continuare pe site-ul http://www.cetateanulclujean.ro, probabil insa ca pentru putin timp.

Ziua de Cluj isi lanseaza un nou site dupa cum anunta Rares Bogdan pe blogul sau. Probabil isi schimba site-ul pentru a-si optimiza casuta redactionala, care tot timpul este cu cateva lungimi de unda in spate. Un alt motiv este ca trebuie sa schimbe site-ul integral pentru a putea scoate linkul de la http://www.ziua.ro, site care nu mai exista.  Lasand gluma la o parte, pagina de web cotidianului(www.ziuadecj.ro) este prea putin exploatatat in comparatie cu nivelul subiectelor. Ar putea avea mult mai multe citiri daca ar avea o galerie foto misto (mai ales ca au si doua fotografe talentate), mai mult accent pe stirile de ultima ora(probabil va avea mai multa de munca tov. Prodan dupa aparitia noului site) si o aranjare mai user-friendly. Lansarea noului site va avea loc in maxim 2 luni.

Tot la Ziua de Cluj au aparut 3 studenti in practica, dintre care o tipa pe foto. La Alpha TV vor veni 2 studenti in practica.  La Monitorul de Cluj s-a terminat deja practica studentilor. Mai multe despre aceasta experienta, in curand.

Ca sa nu il las tot las sa se laude singur, Liviu Alexa si-a amanat deschiderea cotidianului tiparit Servus Cluj. Probabil ca acest lucru nu este un lucru cu care sa te lauzi. Daca la inceput a zis ca aceasta lansare va avea loc in mai, acum cea mai apropiata varianta pentru deschidere este luna iunie. Acelasi lucru s-a intampla si la Mesagerul, care a intarziat la tiparnite fata de data anuntata initial.

Advertisements

2 Responses to “Insolventa unui ziar:Cetateanul Clujean; si altele…”

  1. Nicoleta Says:

    http://www.cetateanulclujean.ro/index.php/termeni-si-conditii

    Citeste cu atentie.

  2. hriho Says:

    asta este un “smen” pe fata:) dar despre asta, in alt post:d

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: