Au murit ideile presei

by

Ioana Oros s-a specializat deja in “furt intelectual”. Dupa ce a preluat ancheta Citynews si Evz fara nicio mentionare a sursei (dupa cum am scris aici), s-o fi gandit ca merge sa faci presa si in acest mod. Si de ce nu ar continua pe acest stil din nou si din nou….. Materialul de deschidere din Gazeta de Cluj, care a aparut sambata pe piata, a aparut dupa cinci zile si in Adevarul, aici. Nici macar nu sunt eficienti, pe deasupra ca nu precizeaza sursa.

Mentionarea celei mai mici informatii deespre primul loc in care a aparut acest material lipseste cu desavarsire. Probabil ca acesta este unul dintre motivele pentru care ziarele cad pe capete, in timp ce altii isi pierd zeci de milioane de euro in proiecte copy-paste.

Oricum, nu ar fi pentru prima data cand angajatii lui Dinu Patriciu “fura” subiectele din Gazeta de Cluj. Sunt experti la acest capitol, dupa ce anul trecut au mai “preluat” un material despre soarta Muzeului National de Istorie a Transilvaniei. Mai multe despre asta, am scris aici. Si sa nu uitam, au preluat si un material care a aparut chiar pe acest blog. Fura de unde prind si cat prind.

Ioana Oros probabil a gasit un subiect care “merita dezvoltat”, dupa cum mi-a mai explicat ea, si a mers direct la tinta. Jurnalistii din ziua de astazi sunt adevarati dezvoltatori ai Romaniei si nu ma refer la cei imobiliari. Cei carora le-au murit ideile proprii, le sugerez sa preia modelul Ioanei si sa dezvolte ideile celorlalti.

Probabil tot greselile mele gramaticale si faptul ca nu stie unde lucrez sunt lucrurile care o vor deranja si de aceasta data pe Ioana Oros, si nu adevarul propriu-zis. Imi cer scuze anticipat pentru neplacerile create din aceste doua motive. Pentru restul…

…sa-ti fie rusine, coane Patriciu!

Salut presa plina de idei din Romania!

Advertisements

Tags: , , , ,

2 Responses to “Au murit ideile presei”

  1. FCD Says:

    PATRICIU LA JILAVA …. PRESA LA GHERLA … TRAIASCA DERBEDEI :))

  2. hriho Says:

    :)) nu pot fi de acord cu tine, dar intr-adevar ii comic ce ai zis:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: