Franciza noua la Realitatea TV

by

Surse de pe piata media mi-au soptit ca Rares Bogdan& Co ar vrea sa preia franciza statiilor locale ale Realitatea TV din Transilvania. Toata lumea stie ca posturile locale ale Realitatea sunt in cadere libera de ceva  timp. Mai mult, politica lor editoriala diferita de cea centrala a atras uneori diverse antipatii din partea conducerii televiziunii. Cei de la Realitatea din Cluj sunt mai apropriati cu liderii PDL din zona, contrar pozitiei centrale a postului.

Bunuri in valoare de 15.000 de euro ale Realitatea TV Cluj au fost puse astazi sub sechestru pentru ca patronii nu au platit chiria.

Realitatea are posturi locale in franciza in Transilvania in Cluj-Napoca, Bistrita-Nasaud, Sibiu, Mures, Alba si Brasov.

Rares Bogdan&Co a preluat in vara acestui an postul local de televiziune NCN, iar vineri in urma Consiliului de Administratie a postului Rares Bogdan a fost numit director editorial, iar Octavian Hoandra senior editor.

Directorul Realitatea Tv pe statiile locale, George Petrule, nu a putut fi contactat pana la ora actuala pentru a confirma aceste informatii.

Voi reveni cu detalii.

Advertisements

Tags: ,

3 Responses to “Franciza noua la Realitatea TV”

  1. 14 octombrie: Toata mass-media, invitata la lansarea volumului “O istorie subiectiva si ilustrata a presei scrise din Cluj-Napoca, 1989-2010″ « Hriho’s Blog Says:

    […] afaceri sunt in negocieri pentru a cumpara statiile Realitatea TV din Ardeal. Am scris despre asta aici. Cei de la Kamikaze au dezvoltat subiectul aici. Fara nicio referire la unde ar mai fi aparut […]

  2. ACTIUNE: NCN LIVE la CJ si CL! « Hriho’s Blog Says:

    […] Noul director editorial Rares Bogdan, dupa cum v-a anuntat Hriho’s Blog in Exclusivitate aici, va avea maine prima sedinta cu colectivul redactional. Conform surselor Hriho’s Blog, […]

  3. EXCLUSIV Realitatea Cluj si Brasov, preluate de Rares Bogdan « Hriho’s Blog Says:

    […] au preluat oficial Realitatea TV Cluj si Brasov, dupa cum v-am anuntat in exclusivitate aici. Doua ore va transmite televiziunea in fiecare […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: