Prigoana asteapta sa-si deschida o televiziune la Cluj

by

In urma cu ceva timp omul de afaceri Silviu Prigoana, cunoscut pentru cariera sa politica in calitate de deputat, mai mult sau mai putin proaspat demisionat din PDL,  dar in special pentru firma sa Rosal Grup, a inregistrat  la OSIM 200 de nume de televiziune pentru a le franciza. Initial, omul de afaceri inregistrase doar 100 de denumiri.

Pe blogul lui Andrei Crivat a aparut informatia ca Silviu Prigoana si-ar deschide o televiziune la Cluj. L-am sunat pe deputatul independent pentru a explica care este situatia de fapt. Acesta a recunoscut ca are licenta pentru TV Cluj, insa a sustinut ca nu a primit nicio cerere de franciza inca la Cluj.

Proiectul lui Prigoana este mai mare, el doreste sa lanseze in prima instanta o televiziune in diaspora, care se va numi Romania Ta. Site-ul televiziunii este http://www.romaniata.ro , insa nu este dezvoltat inca.

“Prima data se va deschide televiziunea Romania Ta si apoi se va deschide franciza. Problema este ca in Romania noi nu avem conceptul despre franciza. Conducerea televiziunii Romania Ta va decide politica editoriala. Pe aceasta televiziune avem si licenta de emisie pe satelit. Eu am vandut proiectul si nu francizez decat partea de denumiri.  Pe partea de politica editoriala se  vor ocupa altii. TV cluj este una dintre denumiri”, a declarat pentru Hriho’s Blog Silviu Prigoana.

De asemenea, proiectul are deja probleme cu partea de asigurari sociale.

4 miliarde de lei vechi, aproximativ 100.000 de euro, a costat licenta pentru cele 200 de denumiri

“Daca aveam disponibili 4 miliarde de lei noi nu aveam probleme cu asigurarile sociale”, a declarat Prigoana.

Ziarul Gândul a scris aici ca “Deputatul PDL(n.b. pe 26 aprilie 2010 inca nu demisionase din PDL) Silviu Prigoană a solicitat Oficiului de Stat pen­tru Invenţii şi Mărci (OSIM) înregistrarea a pes­te o sută de mărci de posturi de te­­­­­le­viziune, printre care Bucureşti TV, Cluj-Napoca TV, Timişoara TV. Repre­zentanţii OSIM au confirmat pentru Mediafax că deputatul a depus cererea pe 15 aprilie. Prigoană cere oficiului dreptul să folosească mărcile respective pentru “Publicitate”, “Di­fuzare de programe audiovizuale; tele­comunicaţii”, “Realizare de programe şi emisiuni audio­vizuale; educaţie, in­struire, divertisment; activităţi culturale şi sportive” şi “Creare şi menţinere de site-uri web”

Advertisements

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: