Cotoc vrea si el televiziune nationala de la Cluj

by

Decebal Cotoc, actionar in cadrul EuroMedia Group– Radio Impuls Cluj si Cetateanul Clujean, dar si a firmei PR Vision, vrea sa isi deschida o televiziune nationala care va avea sediul central la Cluj-Napoca.  Televiziunea va oferi stiri despre Transilvania pentru un public de nivel national. Cotoc a declarat pentru Hriho’s Blog ca toate achiziţiile au fost facute si ca vor da drumul la televiziune in acest an, insa cei implicati in proiect “nu se grabesc nicaieri”.

Investitiile s-ar ridica la valoarea sutelor de mii de euro. Desi Cotoc a sustinut ca achizitionat licenta de emisie pe Transilvania TV, conform site-ului CNA, el detine doar o licenta de audiovizual pentru Euro Media Group Srl, societatea care editeaza cotidianul online Cetateanul Clujean si Radio Impuls Cluj. De asemenea, brandul Transilvania TV este inregistrat inca din 2002 la OSIM de catre SC Intermark SRL, firma fratilor Ioan si Viorel Micula, proprietarii European Drinks. Televiziunea emite in Oradea sub prescurtarea TTV, insa oamenii de afaceri detin Centrul National Media, din care fac parte posturile National TV, N24, National Fm, Favorit TV si ziarul Realitata Romaneasca.

Piata televiziunilor din Cluj este din ce in ce mai interesanta in ultima perioada, insa mai lipseste un jucator principal: Radu Vlas care are licenta pentru o televiziune cu emisie de 24 de ore de la inceputul anului si nu si-a fructificat-o inca. Radu Vlas detine in momentul de fata Alpha Tv, care emite pe frecventa Prima TV cateva ore pe zi.

“Televiziunea este una nationala. Va emite si din alte localitati din Transilvania, dar la Cluj va fi sediul central.
Ideea este ca atunci cand sunt toate puse la punct si in momentul in care contextul va fi ok vom demara proiectul. Este o dorinta pe care o avem, insa totul depine de evolutia pietei. Noi nu facem acest lucru doar ca sa demonstram ceva. Cand simtit ca este momemntul, ii dam drumul. Eu nu sunt singur(n.b. singurul actionar), dar afacerea este detinuta de un grup de firme. Toate sunt la nivelul de discutii. Sunt si firme din afara implicate. Proiectul este destul de “baban”. In orice caz o sa se realizeze proiectul. Nu ma preseaza nimic, nu vrea sa demosntrez nimic.
In momentul in care ai infrastructura, ai dorinta si ai nervi ii dai drumul.
Sa emiti in capitala despre Transilvania si nu numai, cam acesta este planul.”, a declarat pentru Hriho’s Blog Decebal Cotoc.

De ce Transilvania Tv?

“Am vazut o groaza de amici si au pus pe bara de la msina sunt mandru ca sunt transilvanean. Ei erau bucuresteni si

nu aveau nicio treaba cu Transivlania. Si-a gasit unul o matusa prin Transilvania. Perceptia este ca daca esti din

Transilvania esti mai serios”, a motivat Decebal Cotoc.

Advertisements

Tags: , ,

One Response to “Cotoc vrea si el televiziune nationala de la Cluj”

  1. Somes TV: 500.000 de euro investiti intr-o televiziune care emite in 5 judete « Hriho’s Blog Says:

    […] alt “mogul” implicat in proiect este Decebal Cotoc, iar cand v-am spus aici ca vrea televiziune nationala, unii nu m-au crezut. Uite ca incetul cu incetul a reusit prin Somes […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: