Lespuc la Ziua de Cluj si altele din presa

by

Ionel Lespuc, fost sef de content la Realitatea.net, a fost “achizitionat” de echipa Ziua de Cluj. www.ziuadecj.ro mai are inca in continuare probleme cu site-ul. Este versiunea beta, ii intelegem, dar totusi sa scape odata de aceasta scuza. 11.400 unici au avut pe 21 septembrie, maximul site-ului. Plus de asta au realizat  40.000 de afisari. Informatiile mele, neconfirmate inca, arata ca Lespuc va fi seful diviziei online a Ziua de Cluj, peste Mihai Prodan. Momentan a inceput sa scrie pe Sport, specialitatea lui.

Adevarul face angajari pentru  platforma multimedia, care s-ar parea ca are ceva intarzieri. Adevarul TV se va lansa abia anul viitor, desi trebuia sa se lanseze cam in perioada aceasta. Are mogulul probleme? Salariile pe care le ofera pentru posibilii angajati sunt de 2.500-3.000 de lei. Corect din partea lor, huh?

Ziarul Nostru, al tututor si al nimanui, si-a incetut aparitia. Mortua est.  Urmeaza un post despre trei ani de Citynews:)

La Mediafax un fotograf scotea in plus fata de salariul fix 500 de euro inainte de criza, acum scoate 50 de oiroi. Cam putin, domnule!

Preluarea a 7 posturi locale a Realitatea TV vor fi semnate vineri sau luni.

Angajatii Agerpres au suferit numeroase scaderi de salarii. Anul trecut au avut -15%. Anul acesta, ca si toti bugetarii -25%. Si plus de asta, au mai primit recent un bonus -15%.

Advertisements

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: