14 octombrie: Toata mass-media, invitata la lansarea volumului “O istorie subiectiva si ilustrata a presei scrise din Cluj-Napoca, 1989-2010”

by

Tibi Farcash a batut “in cuie” si lansarea volumului despre care va vorbeam aici: 14 octombrie. Toata mass-media din Cluj, dar sa speram ca si cea nationala va fi invitata la lansarea volumului “Colosul cu picioare de hartie-O istorie subiectiva si ilustrata a presei scrise din Cluj-Napoca, 1989-2010.″

Prezenta ar trebui sa fie obligatorie pentru toti cei din presa pentru ca este cel mai important eveniment al presei clujene de dupa revolutie si o trecere in istorie a unor ziare, perioadice, saptamanale, lunare care au tinut suflul informarii clujenilor de dupa revolutie si pana in prezent.

Locaţia:Foaierul Casei Universitarilor (actualul Colegium Academicum), ora 18.00. Atunci va avea loc lansarea volumului aparut la Editurile Eikon, Comunicare.ro cu sprijinul si recomandarea IRES.

Surprizele raman surprize si sper ca Tibi vă va incanta cu ele:)

Pentru comanda anticipata a volumului va ofer din nou linkul blogului colegului meu, Tibi Farcash.

Va prezint din nou coperta volumului care arata superb.

Out of the subject: In urma cu putin timp v-am oferit in exclusivitate informatia ca Rares Bogdan si partenerii sai de afaceri sunt in negocieri pentru a cumpara statiile Realitatea TV din Ardeal. Am scris despre asta aici. Cei de la Kamikaze au dezvoltat subiectul aici. Fara nicio referire la unde ar mai fi aparut informatia. Ma mir sa nu beneficieze de ajutorul Google sau de momentul in care Tiberiu Lovin m-ar fi promovat aici.

Advertisements

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: