Vineri apare un nou ziar: Zar de Cluj. Oare s-au aruncat deja zarurile?

by

După succesul cu Transilvania Business, Aurelian Grama revine cu un nou produs media pe piata din Cluj: Zar de Cluj. Prima editie va putea fi gasit pe tarabe vineri 15 octombrie.
Z(i)ar de Cluj va fi a fi un saptamanal cu anchete în genul Academia Caţavencu şi Kamikaze, scrise cu umor.
“Nu voi lucra cu jurnalişti consacraţi, ci numai cu nişte doctori în adevăratul sens al cuvântului fie că au terminat filozofia, fie că au terminat literele, fie ştiinţele economice. Vianu Mureşan şi Florin Lazăr sunt două nume care vor lucra la ziar”, a declarat in exclusivitate pentru Hriho’s Blog Aurelian Grama.

Ideea în jurul căreia s-a format acest ziar este că nu prea există “ziare pe piaţa din cluj care să-şi permită să scrie despre politicile publicitare care sunt extrem de sternodactilografe puterii.”

Sigla ziarului va fi similara cu cea de la Ziarul de Mures, insa aceasta va fi prezentata in cursul acestei zile.

Tirajul initial va fi de 2.000 de exemplare, micul “mogul” a marturisit ca nu poate mai mult la inceput. Ziarul va avea 16 pagini dintre care 8 color.

Interesant este faptul ca de la primul numar ziarul va avea si inserte publicitare, fapt ce arata ca aceasta piata nu a murit total in Romania.

“Important este ca m-am intors acasa dupa 8 ani si revin cu un nou produs media, Zar de Cluj”

Aurelian Grama a marturisit ca pe prima pagina a Zarului de Cluj vor fi 16 persoane de diferite culori politice pentru a arata ca nu este un ziar deservit unui partid.

Redactorul sef al publicatiei va fi Alin Bolboş, care se ocupă si de Transilvania Business.

Daca tot v-am amintit de Transilvania Business, revista a ajuns la al patrulea numar si in momentul de fata a ajuns sa acopere 12 judete si municipiul Bucuresti. O crestere rapida as zice avand in vedere ca la primul numar acoperea doar 7 judete. Revista are si o editie in maghiara, Erdely Business, iar a doua editie va aparea maine.

In ceea ce priveste piata media, se pae ca aceasta poate in continuare sa ne ofere surprize placute. In ceea ce priveste zarurile, intrebarea ramane daca acestea au fost aruncate si cand se vor arunca din nou?

Advertisements

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: