Presa fara tehnologie

by

In ultima perioada presa a inceput sa se imbine din ce in ce mai bine cu metodele moderne de comunicare de la celebrul Facebook, pana la Twitter sau chiar la Yahoo Messenger si povestea continua. Daca unele ziare, radiouri si televiziuni au chiar toate tacamurile de astfel de mijloace pentru a comunica cu cititorii,sursele lor, in alte institutii media din Cluj se interzice cu desavarsire aceasta comunicare si chiar se anunta penalizari in salarii. Nici angajatii Washington Post nu au dreptul sa intre in discutii pe Twitter despre ziarul la care lucreaza, dupa cum noteaza Mashable.

Patronii de presa se lacomesc din ce in ce mai mult ca angajatii sa fie niste robotei care sa stea numai in fata calculatorului si sa nu vorbeasca nimic, doar sa scrie materiale. In schimb, conformatia unui reporter ar trebui sa fie cu totul alta. Deci, rusine sa le fie ca distanteaza omul de o libertate de gandire si le impune propria lor viziune in fata!

P.S.1: Antena 1 Cluj are noi proprietari dupa episodul in care Florin Danciu a fost saltat de oamenii de paza cand nu a dorit sa-si plateasca onorurile fata de Antena 1, dupa cum a scris Hriho’s Blog. Noul director va fi Sorin Grecu, reporterul cunoscut pentru reportajele sale care a lucrat in ultima perioada la Mesagerul de Cluj.

P.S.2: Nu stiu cati ati auzit de portalul de stiri www.cluj-am.ro , dar eu numai acum il descopar. Director este Mircea Avram, redactor sef este Andrada Rarau.

P.S.3: Din cate putem observa, Napoca News nu si-a mai schimbat patronatul, desi anuntasera acest lucru in septembrie. Sunt curiosi ce-i intereseaza pe cei din Napoca, Cluj-Napoca asa-zisele investigatiile ale unui asa-zis colaborator din Spania sau rubricile culturale din Israel.

Advertisements

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: