Interviu cu patronul unui ziar cu tiraj de 100.000 de exemplare

by

Cel mai probabil voi fi criticat pentru interviul care va aparea saptamana viitoare pe Hriho’s Blog, dar importanta persoanei pentru presa romaneasca nu este de neglijat. Chiar concurenta vorbeste despre el in termeni laudativi. Persoana pe care am intervievat-o a lucrat in presa atat in Romania, cat si in Statele Unite ale Americii, are multe povesti in tolba, iar multe dintre ele sunt de-a dreptul incantatoare pentru orice jurnalist. Tema discutiilor este viitorul presei scrise, dar si cum a inceput un ziar care a avut un tiraj de 100.000 de exemplare. Problemele pe care le-a intalnit, dar si satisfactia cu care a ramas in suflet.

O alta tema va fi diferenta dintre presa scrisa si cea audiovizuala, pentru ca desigur, are experienta in ambele domenii. Cum i-a fost frica de-a lungul timpului sa faca presa si cum a continuat. De asemenea, veti afla si cand se va lasa de presa acest “mogul.”

Mai multe veti citi saptamana viitoare pe Hriho’s Blog.

P.S.: Am adaugat o noua persoana in blogroll, pe jurnalistul Victor Mihai Eugen Lungu, pe scurt Victor Lungu, cu al sau blog Sare In Ochi. Multa bafta ii urez colegului in continuarea carierei sale jurnalistice. Un bun profesionist si nu numai… Din pacate emisiunea cu acelasi titlu ca si al blogului, nu va mai fi difuzata pe OTV, dar blogul ramane.Verba volant, scripta manet!

P.S.2: Ar trebui sa cititi un interviu despre probleme cercetarii in Austria, similare cu cele din Romania. Un interviu cu directorul Institului de Studii Bizantine din Austria si cu secretarul institutiei. Cum poate cercetarea sa se revigoreze cu Facebook, Twitter si plus altele, dar era sa uit…o scurta discutie despre cum vad cercetatorii austrieci politicul implicat in nominalizararile Nobel si cine va castiga prima data premiul Nobel: Romania sau Austria? Interviul integral in Gazeta de Cluj.

P.S.3: NCN implineste luni 15 ani. La mai multi le urez jurnalistilor si un suflu cat mai tanar pe zi ce trece! Mai multe despre asta, puteti citi in Ziua de Cluj. Despre dezvoltarea NCN si cum intentioneaza conducerea sa ofere transmisiuni live am scris aici.

Advertisements

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: