NCN va avea in sfarsit un actionar majoritar!

by

Numai ieri eram in masina cu anumiti colegi influenti din presa si vorbeam despre NCN. 15 ani de televiziune si niciun viitor, deoarece sunt prea multi actionari. Prea multe guri care cersesc, prea multi oameni care isi cauta un interes. 25 este numarul actual al celor care cica investesc in NCN. Mi se pare prea  un numar prea mare si probabil si voua la fel. Daca ne gandim dintr-un punct de vedere, cat mai multi oameni pot veni cu cat mai multe idei, dar in presa nu e chiar asa. Nu a fost vorba despre inceputul unei perioade a certurilor, doar ca nu se mai poate continua asa. Oricine poate observa. Si dupa cum ma gandeam si eu ca ar fi mai bine, tot asa s-a si decis: un grup sa fie actionar majoritar la NCN. Principala problema a postului de televiziune este ca nu se sustine singur in momentul de fata.

Rares Bogdan&Co. intentioneaza sa cumpere pachetul majoritar de la televiziunea clujenilor si sa detina controlul absolut, conform surselor din apropierea NCN. In momentul de fata, actionarii detin 28 de procente din societate,insa acestia doresc sa cumpere pachetul majoritar. Sursele citate sustin ca daca vor deveni actionari majoritari, Rares Bogdan si colegii sai vor investi 200.000 de euro pana in 1 mai 2011 pentru noi echipamente, plata angajatilor, dar si ca NCN sa intre in domeniul televiziunii digitale.

Hriho’s Blog v-a tinut la curent cu parcursul dezvoltarii “Televiziunii Clujenilor”, chiar aici am scris despre faptul ca vor fi transmisii live si un nou site de internet… Va vom tine la curent…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: