BuildPress: Cand de la aparitia unui ziar incepi gresit

by

BuildPress este un nou ziar care a aparut pe piata si este deja la al patrulea numar. National, dar facut de la Cluj-Napoca, tema principala fiind domeniul imobiliar. Apare de doua ori pe luna. Tiraj de 16.000 de exemplare sustin oficialii ziarului, iar acesta este distribuit gratuit. Redactorul şef si administrator este Kyriaki Balkoudi,  insa nu a vrut sa declare decat foarte multe cuvinte despre ziarul pe care-l conduce. Redactorul şef adjunct este fostul redactor sef al Gazetei de Cluj, Mihai Petean. Din pacate, la capitolul promovare sunt zero, probabil si motivul pentru care nu vor creste deloc.

“BuildPress este un ziar orientat catre business, in special orientat catre piata de real-estate, constructii si investitii. Filozofia noastra este centrata in jurul cuvantului Build: constructia de afaceri, societatii si a altor aspecte din viata. Mai multe informatii poti gasi pe site-ul nostru(n.b. http://www.buildpress.ro), de unde poti downloada si numerele precedente ale ziarului”, a declarat pentru Hriho’s Blog Kyriaki Balkoudi.

La intrebari legate de investiei, intentii si alte chestiuni mai concrete in legatura cu produsul, administratorul ziarului a declarat ca “nu sunt obligata sa va ofer aceste informatii.”  Oare nu cumva ziaristii, care des se intalnesc cu astfel de raspunsuri, ar trebui sa fie cei care sunt cei mai deschisi in a raspunde la intrebari?

Advertisements

Tags: , ,

3 Responses to “BuildPress: Cand de la aparitia unui ziar incepi gresit”

  1. tiberiufarcash Says:

    ziarul s-a mutat la bucuresti. Gata, nu mai apare la Cluj.

  2. hriho Says:

    sursele mele mi-au spus ca doar doresc sa se mute la bucuresti….eu am vorbit cu administratorul pe un numar de fix din cluj:)

  3. Ziarele transparente. Exemplul negativ BuildPress « Hriho’s Blog Says:

    […] Ziarele transparente. Exemplul negativ BuildPress By hriho Conducerea ziarului BuildPress face presiuni asupra libertatii la exprimare. Kyriaki Balkoudi, administatorul publicatiei, m-a amenintat cu un proces dupa primul post de pe blog despre ei, de aici. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: