Gazeta de Cluj apare de luni intr-un format mai accesibil

by

Saptamanalul de investigatie Gazeta de Cluj va aparea intr-un nou format precum cel in care apare Gazeta Sporturilor. Calitatea hartiei va fi una mult mai buna, hartia va fi una de import. Formatul mai mic va fi mai accesibil pentru cititorii publicatiei. Nu inseamna o posibila scadere a informatiilor, ci o comprimare a lor pentru un accent mai intens pe materia prima si pe investigatiile ziaristilor. Mai precis, anchetele nu vor mai fi greoaie. De asemenea, tirajul Gazetei de Cluj va creste cu 1.000 de exemplare datorita cerintelor pietii.

Saptamanalul isi va merita mai mult cei 1,9 lei, insa mai multe puteti vedea incepand de luni la tarabe.

Gazeta de Cluj s-a fondat in 2004. Ziarul apare în fiecare zi de luni a săptămanii, în judeţul Cluj, cu focalizare pe municipiile importante din judeţ. Are 24 de pagini, din care 4 color şi răspunde unui spectru larg de interese prin temele abordate: dezvăluiri, viaţa politică, economică, administrativă, sportivă, culturală şi mondenă a judeţului.

Calitatea cititorilor, atât ai ediţiei tipărite cât şi ai ediţiei on-line, este certificată de Studiul Naţional de Audienţă: persoane cu studii superioare, active, implicate în viaţa comunităţii locale sau în activităţi de afaceri. Potrivit aceluiaşi studiu, majoritatea covârşitoare a cititorilor dispun de venituri mari şi foarte mari.

Advertisements

Tags: ,

One Response to “Gazeta de Cluj apare de luni intr-un format mai accesibil”

  1. Noul format Gazeta de Cluj « Hriho’s Blog Says:

    […] format Gazeta de Cluj By hriho Dupa cum v-am anuntat aici, Gazeta de Cluj si Gazeta de Bistrita au aparut in aceasta saptamana intr-un nou format. Calitatea […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: