Noua echipa Realitatea TV

by

Un talk-show zilnic, o noua echipa si un nou stil. O noua abordare si punctul pus pe i de doua ori pe zi. Veti putea vedea pe sticla o noua echipa la Realitatea TV Cluj, care va fi formata si din ciocoii vechi, dar si din fete noi si luminate.

Realitatea TV Cluj, preluata de Rares Bogdan, va avea o echipa formata din 14 oameni dintre care amintim: Ovidiu Pop, Mihai Hurezeanu, Claudia Chira si Cosmin Oanta. Echipa tehnica, formata din patru oameni, va ramane aceeasi, iar cameramanii la fel. O parte dintre oamenii angrenati in noua echipa a televiziunii lucreaza deja la punerea pe picioare a proiectului.

In timpul principalului jurnal de stiri a zilei, in platourile Realitatea TV Cluj veti putea urmari ce crede persoana zilei din Cluj. Persoana invitata va discuta cu reporterul televiziunii timp de 12-14 minute.

O alta parte a programului realizat de la Cluj va fi format dintr-un talk-show de 35 de minute, care va fi difuzat pe undeva dupa ora 20. Tema principala va fi una de actualitate: de la administratie la sport, la politic si toate celelalte evenimente care ne izbesc ochii in fiecare zi. Talk-showul va fi transmis sase zile din sapte, exceptand duminica.

Preluarea posturilor Realitatea TV Cluj si Realitatea TV Brasov a fost facut integral de catre Rares Bogdan, asa ca informatiile celor de la Kamikaze cum ca Presa Zece Srl ar prelua posturile locale, a fost gresita. O alta informatia gresita pe care am primit-o a fost ca Sorin Rosca Stanescu s-ar fi asociat cu Rares Bogdan pentru preluarea Realitatea TV Brasov, insa surse din apropierea noii conducerii sustin ca nu este deloc adevarat. De altfel, Rosca-Stanescu si-a lansat mai ieri platforma Corect News.

P.S. Augustin Stanciu lucreaza de o saptamana la Monitorul de Cluj.

Advertisements

Tags: , , , , , ,

2 Responses to “Noua echipa Realitatea TV”

  1. Maia Says:

    Dupa ce nume sunt scrise aici ca vor lucra la Realitatea, asa va si merge postul! Ca si pana acum: prost! (Exceptie face Oanta, care nu este in aceeasi oala cu restul)

  2. Backstage Zece pentru Romania « Hriho’s Blog Says:

    […] acest subiect v-am anuntat in repetate randuri aici, aici, aici […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: