Parteneriat Gazeta de Cluj/Bistrita-Ziua Veche

by

Gazeta de Cluj si Gazeta de Bistrita au inceput un parteneriat cu Ziua Veche. Astfel, mesajul transmis de catre ziaristii bucuresteni va fi receptionat si in Ardeal, dupa cum au mentionat chiar ei in Jurnalul de Sarindar.

“Ca o fericita coincidenta, trebuie sa spun ca simultan cu inceperea colaborarii cu Gazeta de Cluj si Bistrita a revenit langa noi Adrian Patrusca, unul dintre cele mai mari condeie pe care le are presa romaneasca. Eu si Adi am colaborat excelent cu Liviu, un prieten vechi si adevarat, la NU si apoi la Ziua. Suntem convinsi ca impreuna vom reusi sa aratam ce inseamna adevarata presa independenta”, a sustinut Roland Catalin Pena, redactor sef la Ziua Veche.

“Eu cred ca cei care s-au strans la Ziua Veche in jurul lui Roland Catalin Pena zis Fefe reprezinta adevaratii continuatori ai cotidianului Ziua care a fost inchis in samavolnic de catre Sorin Ovidiu Vantu si cred ca este inceputul unui parteneriat lung si frumos intre Gazeta de Cluj, Gazeta de Bistrita si Ziua Veche“, a declarat Liviu Man, directorul general al ziarelor Gazeta de Cluj si Gazeta de Bistrita.

Despre cat de adevarati ziaristi sunt oamenii de la Ziua Veche am scris aici. Nu pot decat sa ma bucur ca suntem colegi…

Advertisements

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: