Cristi Bara la Gazeta de Cluj

by

Cristi Bara, fostul redactor sef adjunct de la Faclia, va lucra de la inceputul lui 2011 la Gazeta de Cluj. Postul pe care o sa il ocupe o sa vi-l dezvalui la timpul potrivit. Bara este cunoscut in presa clujeana pentru faptul ca si-a recastigat in instanta dreptul de a ocupa functia din care a fost demis de la Faclia.

“Odata am mari asteptari de la venirea mea la Gazeta de Cluj odata pentru ca relatia mea cu Liviu Man a fost deosebita si a doua pentru ca eu cred in enormul potential pe care il are acest ziar. Sunt convins ca acest ziar are foarte multe de spus in acest oras, un ziar considerat incomod, dar asa trebuie sa fie orice ziar. Sper ca experienta mea de 18 ani de zile in presa clujeana sa fie un atu pentru Gazeta de Cluj asa cum Gazeta de Cluj imi ofera din nou sansa de a reveni in presa clujeana caruia i-am fost dedicat in toti acesti ani…

Exista un fenomen de respingere a presei clujene pentru ca intotdeauna Clujul a fost o piata usor atipica in acest domeniu. Dar eu cred ca printr-o strategie clara si printr-o politica bine gandita presa clujeana poate redeveni forta pe care a reprezentat-o la un anumit moment. Pentru ca intr-adevar presa clujeana nu mai reprezinta din pacate mare lucru”, a declarat pentru Hriho’s Blog Cristi Bara.

Update: La redactie s-a intors intre timp fiica risipitoare:)

Advertisements

Tags: , ,

2 Responses to “Cristi Bara la Gazeta de Cluj”

  1. Sare'n Ochi Says:

    de la inceputul lui 2011, banuiesc 🙂

  2. hriho Says:

    foarte vigilent domnul Victor Lungu. Ti-a sarit in ochi. Mersi de corectura:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: