Sunt consumator…

by

… de prostie… Urmaresc emisiune comerciale si nu imi este frica sa recunosc . Din pacate nu sunt nici singurul si nici printre putinii din Romania care fac acest lucru. Consum prostia pentru a incerca sa o inteleg. Ma uit la emisiuni ale oamenilor care o fac pe prostii pentru a intelege de ce cele mai titrate emisiuni ca rating sunt cu blonde care o fac pe proastele, cu pitipoance care se maimutaresc si cu persoane care se vor top-modele dar nu stiu nicio “iota” de engleza. Mai sunt alte asa-zise show-uri cu tipe care ies cu trei tipi si se casatoresc intr-o saptamana cu unul dintre ei, care isi trimit super-femei sa le cucereasca sotii(de parca barbatii de 50 de ani care au lucrat toata viata intr-o fabrica refuza o tanara hot de 20 de ani) pentru a face scandal ulterior si care fac tot felul de prostii pentru a impresiona cat de putin.

Intrebarea este de ce societatea romaneasca consuma in exces astfel de anomalii de produse media? Raspunsul este mai mult decat simplu- multi cetateni se regasesc in astfel de situatii sau isi vad in astfel de imagini vecinii sau cunoscutii. Daca nu traiesc in prostie sunt cu siguranta inconjurati de ea si atunci se complac in acest fenomen.

Tabloul clasei romanesti este un tabloid scris zilnic de romani. Mai apare pe ici pe colo cate un intelectual care face un pseudo-scandal si zice de ce nu se pune accent pe cultura. Se pune accent pe cultura la TVR Cultural, dar probabil stiti ca rating-ul acestei televiziuni este in unele momente aproape de zero.

Mass-media a ramas un produs pentru mase, iar dupa cum dicteaza populatia sa inceapa filmul prostiei!

P.S. NCN nu mai apare in ultima perioada la bonus cu Playboy, dupa cum am scris aici ca se intampla. Sunt curios daca mai multi clujeni se bucura sau se intristeaza…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: