Presa scrisa minte

by

Intr-o banala discutie pe care o aveam cu cineva i-am explicat ca ce mi-a zis ori nu ii adevarat ori nu se va intampla. Apoi am primit un argument foarte bun care aproape m-a daramat “hai no…am auzit si la TV.” M-a convins in secunda zero. Tot ce vezi la TV e 100% adevarat si garantat si stampilat si verificat si in termenul de garantie. Niciun dubiu!

Nicio televiziune nu a trebui sa dea vreodata un drept la replica, nicio televiziune nu este amendata de CNA, nicio televiziune nu incearca sa omita cat de putin adevarul.

Macar de aveam un interlocutor mogul, il intelegeam perfect. Dan Voiculescu va  spune cu siguranta ca Antena 3 reflecta cel mai bine Realitatea, iar SOV fara niciun dubiu va fi de acord in ceea ce priveste televiziunea pe care o pastoreste.

Intr-o alta seara intr-o discutie cu niste amici total apolitici, care avand in vedere “functia” lor de studenti doreau doar bautura cat mai ieftina, au reusit sa ma convinga ca ei nu cred tot ce apare la Realitatea si la Antena 3, considerand stirile exagerate. Si nu credeau ca reporterii de la asa-zisele “televiziuni ale mogulilor”  arata in totalitatea realitatea. Nu erau fani Basescu si cu siguranta nu l-ar mai fi votat a doua oara. Dar urmarind Antena 3 si Realitatea m-au convins ca de nicio culoare nu il vor vota pe Ponta sau Antonescu doar pentru cat de bine dau pe sticla de o anumita culoare. Unii oameni nu se lasa asa de usor convinsi de televiziuni…

Oricum, nicio televiziune a mogulilor, nico televiziune a slugilor lui Basescu, nicio televiziune internationala nu minte. Numai presa scrisa minte. Si minte in draci, domnule!

Advertisements

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: