Valentin a murit! Sa nu traiasca Valentin!

by

Ziua lui Valentin a fost o zi ca oricare alta. Parca nici florile nu au mai fost ca in alti ani, nici dragostea nu a mai fost asa de patrunzatoare, nici strazile asa de pline,  nici macar localurile nu au fost chiar asa de pline. Nu inseamna ca dragostea a murit. Nici ca oamenii sufera din cauza crizei si nu mai acorda un buget fenomenului, ci tind sa sper ca nu au nevoie de o zi speciala sa sarbatoreasca dragostea. Un sentiment care se pretinde nobil ar trebui sa fie celebrat in fiecare secunda..

Cineva imi zicea ca impactul mediatic asupra presupusului fenomen a fost mai scazut ca in alti ani. Poate si presa a gasit si alte subiecte mai interesante decat acelea pe care le trateaza cu aceeasi ocazie in fiecare an, precum revelionul chelnerilor. Sa nu zicem ca mass-media nu a avut niciun rol in propaga acest fenomen pentru ca de la bun inceput ei au fost vina propagarii acestui comert cu iubire…

Mai exista o categorie de pe care o vom intitulat sugestiv “poser” care prefera Dragobete si care devin dintr-un moment dat foarte nationalisti, desi nu erau deloc pana la acel moment dat.  Insa cel mai mare poser ramane cel care se da mare anti-sfantul Valentin si il sarbatoreste pana la urma..

Dragostea va continua sa existe si fara Sfantul Valentin si fara sarbatoarea propriu-zisa…Dragostea este un sentiment pe care il simtim zilnic…De ce nu avem o zi in care sa sarbatorim aerul?

P.S. Anyways…tot prietenii sunt cei care conteaza in orice zi…

Advertisements

Tags:

2 Responses to “Valentin a murit! Sa nu traiasca Valentin!”

  1. Muza Diminetii Says:

    te iubescule Tibi! 😀

  2. zp Says:

    cel mai comic e ca la inceputul lunii februarie multe dintre statusurile de “single” de pe facebook se transforma in “In a relationship”.
    iar apoi subit, totul revine la normal..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: