FTR: Liviu Alexa a cumparat NCN. Presa se imparte in doua

by

FTR.ro a anuntat ca Liviu Alexa a cumparat NCN. Mai multe detalii despre tranzactie, care ar fi evaluata la 500.000 de euro, gasiti pe FTR.ro.

Ca de obicei, am avut dreptate, ca trustul va fi doar Realitatea TV Cluj-Ziua de Cluj. Chiar in titlu am aratat ca NCN, desi era detinut de aceeasi oameni, nu intra in calculele pe termen lung. Probabil a fost mai mult o tranzactie buy-sell sau o mica speculatie pe care a facut-o Rares Bogdan si echipa sa. Cel mai interesant este ca NCN a trecut in ultimii doi ani prin trei conduceri.

Se contureaza astfel doua echipe formate din Ziua de Cluj, Realitatea Cluj pe de-o parte si Citynews, Servus Cluj, Mesagerul de Cluj si NCN pe cealalta parte. Balanta poate fi inclinata spre trustul condus de Liviu Alexa dupa numarul mai mare de publicatii, insa este prematur sa vedem cum se va aranja piata de media clujeana.

Momentan grila NCN ramane neschimbata aparent, dupa cum ne anunta chiar moderatorul Cluj Zi de Zi, Ciprian Aron, pe profilul de Facebook: “De la ora 20.00, Gheorghe Zamfir vorbeste la NCN, intr-o emisiune absolut incendiara, despre pasiunea sa pentru folclor, ne spune de ce nu ii place muzica de import , de ce ii critica pe cei care manelizeaza muzica traditionala, ce crede despre romani si de ce a fost inlaturat de sistemul postdecembrist!”

Ziua de Cluj a publicat astazi in editia tiparita pentru ultima data programul si de la Realitatea TV Cluj si NCN. Probabil incepand de maine vor prezenta doar programul televiziunii aflate la ei in trust.

Reamintesc ca am anuntat in octombrie ca existau planuri pentru crearea unui nou site pentru NCN. Probabil de acest lucru se vor ocupa cei de la Imagistica.

Concurenta este tot timpul benefica pentru presa, insa nu trebuie sa neglijam nici lansarea postului Transilvania Channel pe UPC saptamana trecuta si in aceasta saptamana pe digital, dupa cum anunta Mihai Prodan de asemenea pe Facebook.

Lights, camera, competition, action! 🙂

Advertisements

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: