Prima ei dragoste…

by

Post scris de Drama Queen

 

Dupa o noapte agitata a deschis in sfarsit ochii inainte de a suna alarma de la ceas.Da! Era prima zi de scoala, prima zi in care purta uniforma albastra si panglica alba. Totul era pregatit. Dupa ce a luat micul dejun cu parintii, am pornit spre drumul care ii oferea oportunitatea de a explora ‘lumea’ . Emotiile s-au facut simtite atunci cand a ajuns langa noii colegi pe care avea sa-i numeasca prieteni in scurt timp. A facut cunostinta cu invatatoarea, o femeie slabuta, bruneta cu un zmabet minunat care i-a si adus impreuna atunci cand i-a pus sa impartaseasca  viitoarele ‘experiente’ in aceeasi banca.

‘Cum te numesti?’

‘Alina..’

‘Eu sunt Tibi..’

Asa a inceput totul.. zi de zi era  langa ea, mereu in dreapta ei pentru cateva ore. Ce fel de sentimente putea sa aiba o fetita de 7 ani? Ea stia doar ca prezenta lui ii facea bine. Anotimpurile treceau si in cateva secunde iarna isi facea loc in viata celor doi. Clopotelul suna..era pauza si toti bobocii se ingramadeau sa stea langa soba.. Tibi tinea un loc langa soba.. un loc pentru ea..

‘Vrei sticksuri(You and Me)?’

‘Da..’

‘You and Me’,arata Tibi spre ea..

Fetita in uniforma albastra si panglica alba se inrosea si spera sa nu se termine vreodat’ pauza. Insa Tibi era mereu acolo, mereu cu ea.. 8 Martie.. Intr-un costum impecabil tinea in mana o felicitare facuta de mama sa. O felicitare destinata ei.. Ea era deja in banca, iar Tibi s-a apropiat sa ii ofere cadoul si spre surprinderea ei un sarut, insa in schimb a primit o palma. In mod suspect Alina avea principii inca de la o varsta frageda.. Mult timp nu si-au vorbit, insa privirile celor doi se intersectau in mod constant. Poate nu mai exista sticksuri You and Me, poate nu mai exista soba respectiva, poate nu a fost primul ei sarut, insa sigur a fost prima ei ‘dragoste’ .

Tags: ,

Leave a comment